The Telegraph anunța ieri că trupa de pe Anfield a renunțat la ambițiile de a aduce un fotbalist scump pentru a umple golul din centrul defensivei și s-a reorientat către Shkodran Mustafi, fotbalist care nu intră în planurile lui Arteta.
În acest moment, situația prin care trece campioana e una teribil de grea, 4 fundași centrali fiind accidentați: Van Dijk, Joe Gomez, Fabinho și Matip. Dacă primii doi vor lipsi probabil tot sezonul, Fabinho și Matip nu vor fi indisponibili mult, dar germanul a arătat că e predispus spre accidentări, rar având perioade lungi fără să acuze probleme medicale.

Mustafi, cea mai bună alternativă pentru Liverpool, care e în criză de timp

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
27/09/2021 LA 07:52
Varianta Mustafi pare, în acest context, una ideală, Liverpool având la dispoziție doar ceva mai mult de o zi până când perioada de mercato se încheie. Fundașul german ajuns la Arsenal în august 2016 pentru aproximativ 40 de milioane de euro, a jucat în doar nouă meciuri în toate competițiile pentru Arsenal în acest sezon. Lui îi expiră contractul în vară, astfel că "tunarii" ar fi încântați să obțină o mică sumă pe un fotbalist pe care Arteta nu contează.
Potrivit The Mirror, tehnicianul spaniol de pe Emirates și-a dat ok-ul pentru mutare, astfel că există toate premisele ca și cluburile să se înțeleagă. În ceea ce îl privește pe Mustafi, bineînțeles că acesta va fi extrem de fericit să ajungă la campioana Angliei, unde în contextul dat are postul de titular asigurat.
De altfel, încă din conferința de presă de dinainte de partida cu United, Arteta a lăsat de înțeles că e dispus să renunțe la Mustafi, dar și la alți fotbaliști care evoluează puțin și care își doresc o nouă provocare.
"Sunt niște discuții pentru mai mulți jucători, care vor să plece pentru a evolua mai mult. Clubul e dispus să îi ajute. Dacă se va bate palma până luni sau nu, nu depinde de mine", a spus Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
27/09/2021 LA 04:35
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55