Liverpool caută cu disperare un fundaș, după accidentările lui Virgil van Dijk, Joe Gomez și Joel Matip iar Mustafi este acum principala țintă, conform Sky Germania, London Evening Standard și The Telegraph.
Mustafi, care a ajuns la Arsenal în august 2016 pentru aproximativ 40 de milioane de euro, a jucat în doar nouă meciuri în toate competițiile pentru Arsenal în acest sezon. Internaționalul german se află în negocieri cu Arsenal pentru a-și încheia contractul chiar în această lună, deși acesta expiră în vară.
Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a declarat vineri: ”Avem conversații la nivel intern, cu jucătorul și agentul. Vom vedea care este soluția pentru acest moment”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Jurgen Klopp a declarat anterior că Liverpool va fi ”responsabilă din punct de vedere financiar” pe piața transferurilor din cauza situației economice cauzate de pandemia de coronavirus, însă germanul a informat recent că se lucrează intens pentru a se găsi un fundaș în următoarele zile.
”Sunt sigur că un fundaș de 80 de milioane de lire nu este disponibil acum. Un jucător de un astfel de calibru nu ar fi vândut acum”, a declarat Klopp.

BEN WHITE RĂMÂNE O OPȚIUNE, DAR PREȚUL E ENORM

În această iarnă s-a discutat despre Coady, fundașul central al lui Wolves, dar și despre Upamecano, probabil cel mai dorit fundaș din lume. Nicio discuție nu s-a materializat, astfel că Liverpool a trebuit să se reorienteze permanent.
Ochit de Klopp încă de iarna trecută, când era împrumutat la Leeds, Ben White nu doar că ar reprezenta o soluție pe termen lung, dar are capacitatea să se integreze încă de acum în primul "11" al "cormoranilor".
După ce în vară nu au cheltuit foarte mult pentru achiziţii, e de aşteptat ca şefii campioanei să aducă un fundaş central de valoare, care ulterior să fie titular, lângă Van Dijk. S-a discutat despre Conor Coady, căpitanul lui Wolverhampton, care prezintă marele avantaj - pe lângă evoluţiile impresionante - că e un produs al lui Liverpool, iubeşte şi cunoaşte perfect clubul. Totuşi, Nuno Espirito Santo nu vrea să se despartă de cel mai bun om din defensiva sa, astfel că Jurgen Klopp are şi alte soluţii. Upamecano, de la Leipzig, era varianta ideală, dar acesta e prea scump pentru a fi obiectul unei mutări la jumătatea sezonului.
Ca atare, toate indiciile duc către fundaşul de 23 de ani al lui Brighton, Ben White. Împrumutat anul trecut la Leeds, apărătorul a fost unul dintre principalii artizani ai promovării trupei lui Bielsa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52