Dominik Szoboszlai este un fotbalist maghiar de 19 ani, care evoluează în prima ligă a Austriei, pentru Red Bull Salzburg. În sezonul 2019-2020, Szoboszlai a fost desemnat jucătorul sezonului.
Pentru vârsta și înălțimea sa, de 1,86 m, este un jucător cu o viziune deosebita.
Posturile pe care a fost folosit au fost cele de mijlocaș ofensiv, în sistemul 3-4-1-2, sau mijlocaș stânga in 4-4-2, în funcție de abordarea tactica pe care Jesse Marsch a avut-o în funcție de adversar.
Fotbal
OFICIAL | Dominik Szoboszlai a semnat! Mijlocașul maghiar a fost deja prezentat la noua echipă
17/12/2020 LA 15:40

Dominik Szoboszlai are admiratori celebri

Fiind dreptaci, caută adesea să intre în centru pentru a căuta șutul, dar mai dese sunt momentele în care printr-o pasă sau printr-un dribling reușește să deschidă jocul și să își pună coechipierii în situații favorabile de finalizare. De asemenea, este un foarte bun executant al fazelor fixe. Arsenal și-a trimis deja scouterii la partidele lui Red Bull Salzburg, dar are concurență serioasă. Milan și Lazio l-au pus pe lista de achiziții din 2021.

Dominik Szoboszlai, viitorul Ungariei

Szoboszlai are potențialul de a deveni un jucător exponențial al naționalei Ungariei, pentru care a marcat de curând dintr-o lovitură liberăîn stilul lui Roberto Carlos, dar și de a se impune la un club de o anvergură mai mare din campionatele puternice, printre echipele interesate de el până acumnumărându-se nume precum Arsenal sau Milan.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

EUROSCOUT, a treia ediție, cu Cătălin Furculescu

Premier League
Arsenal vrea să-l ia pe Dominik Szoboszlai și a propus plătirea clauzei de reziliere în...rate
21/11/2020 LA 05:38
Serie A
PSG și-a găsit noul lider în Italia! Milinkovic-Savic vrea titlul cu Lazio și un transfer la Paris
20/03/2020 LA 15:38