Guardiola a explodat în timpul partidei cu formația lui Klopp, după ce în repriza secundă Alexander Trent a atins clar cu mâna un balon, în propriul careu. Asta după ce același jucător al "cormoranilor" mai comisese un henț evident în careu, chiar înainte ca Liverpool să scape pe contra-atac și să deschidă scorul.
"Întrebați-i pe arbitri, întrebați-i pe arbitri, nu îmi puneți mie întrebările astea. Vorbiți cu Mike Riley și cu băieții de la VAR. Noi am încercat doar să ne facem treaba", a spus Pep după meci, când a fost întrebat de arbitraj.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Guardiola s-a ferit să îi pună la zid pe arbitri, conștient că poate risca suspendarea, dar atitudinea sa a fost cât se poate de clară. Pe lângă imaginile de mai sus, antrenorul spaniol a fost surprins de camere, la final, când le transmite un mesaj ironic arbitrilor. "Vă mulțumesc mult de tot!", a strigat catalanul în trei rânduri, în timp ce a dat mâna cu fiecare dintre arbitri.

Dreptatea, de partea arbitrilor, susține Mike Riley

Deși senzația generală a fost că Liverpool a fost avantajată, șeful arbitrilor din Anglia a explicat cum funcționează mecanismul dictării penaltyurilor în Premier League. Conform spuselor acestuia, Michael Oliver, arbitrul meciului de duminică, a respectat indicațiile primite de arbitrii din campionatul englez.
Nu ne uităm la hențul propriu-zis, ci la poziția mâinii, dacă este naturală sau nu. Dacă mâna se mișcă în direcția balonului, atunci, da, este henț. Nu ne așteptăm ca apărătorii să stea cu mâinile la spate și nu vrem ca atacanții să caute cu orice preț să trimită mingea spre mâna adversarului. Dacă mâna este în poziția firească și nu există intenție să o joace, nu se încalcă regulamentul | Mike Riley, șeful arbitrilor din Anglia.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22