Guardiola a explodat în timpul partidei cu formația lui Klopp, după ce în repriza secundă Alexander Trent a atins clar cu mâna un balon, în propriul careu. Asta după ce același jucător al "cormoranilor" mai comisese un henț evident în careu, chiar înainte ca Liverpool să scape pe contra-atac și să deschidă scorul.
"Întrebați-i pe arbitri, întrebați-i pe arbitri, nu îmi puneți mie întrebările astea. Vorbiți cu Mike Riley și cu băieții de la VAR. Noi am încercat doar să ne facem treaba", a spus Pep după meci, când a fost întrebat de arbitraj.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
IERI LA 08:12
Guardiola s-a ferit să îi pună la zid pe arbitri, conștient că poate risca suspendarea, dar atitudinea sa a fost cât se poate de clară. Pe lângă imaginile de mai sus, antrenorul spaniol a fost surprins de camere, la final, când le transmite un mesaj ironic arbitrilor. "Vă mulțumesc mult de tot!", a strigat catalanul în trei rânduri, în timp ce a dat mâna cu fiecare dintre arbitri.

Dreptatea, de partea arbitrilor, susține Mike Riley

Deși senzația generală a fost că Liverpool a fost avantajată, șeful arbitrilor din Anglia a explicat cum funcționează mecanismul dictării penaltyurilor în Premier League. Conform spuselor acestuia, Michael Oliver, arbitrul meciului de duminică, a respectat indicațiile primite de arbitrii din campionatul englez.
Nu ne uităm la hențul propriu-zis, ci la poziția mâinii, dacă este naturală sau nu. Dacă mâna se mișcă în direcția balonului, atunci, da, este henț. Nu ne așteptăm ca apărătorii să stea cu mâinile la spate și nu vrem ca atacanții să caute cu orice preț să trimită mingea spre mâna adversarului. Dacă mâna este în poziția firească și nu există intenție să o joace, nu se încalcă regulamentul | Mike Riley, șeful arbitrilor din Anglia.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
18/09/2021 LA 07:15