Everton și Manchester City urmau să se întâlnească aseară (ora 22:00, în direct pe Eurosport 1) în etapa a 16-a din Premier League. Din păcate, "cetățenii" au raportat 3 noi cazuri pozitive cu COVID-19, iar partida de pe Goodison Park a fost amânată, conform protocolului.Manchester City a anunțat chiar în ziua de Crăciun două teste pozitive în rândul jucătorilor, iar între timp se pare că situația s-a înrăutățit la trupa lui Pep Guardiola.

Gabriel Jesus și Kyle Walker au primit teste pozitive pe 25 decembrie și au intrat în carantină. Ieri, gruparea de pe Etihad a înregistrat alte 3 cazuri cu COVID-19, iar meciul cu Everton de aseară a devenit imposibil de disputat. Potrivit Daily Mail, City are în aceste momente 5 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători și alte 2 în staff-ul clubului.

Premier League
Vești proaste pentru Guardiola! Kevin De Bruyne s-a accidentat și ar putea rata meciul cu Liverpool
21/01/2021 LA 17:17

S-a aflat cine sunt jucătorii infectați din lotul lui Manchester City

Potrivit presei din Anglia, portarul Ederson, Ferran Torres și Cancelo ar fi cei trei noi jucători care au intrat în contact cu virusul și au fost depistați pozitiv la ultima rundă de testare în cadrul clubului de pe Etihad. Focarul de coronavirus apărut pe Etihad – acum șapte cazuri de la ziua de Crăciun – a apărut în urma victoriei cu 4-1 din Cupa Angliei în fața lui Arsenal.

Manchester City a călătorit către și de la Londra în aceeași zi pentru a reduce pe cât posibil riscul îmbolnăvirii cu coronavirus, însă au petrecut mai mult timp în hotel înaintea meciului. "Cetățenii" sunt de părere că acolo au intrat în contact cu virusul.

PROGRAMUL LUI MANCHESTER CITY DIN URMĂTOARELE ZILE:

  • Everton - Manchester City (ieri, Premier League) - AMÂNAT
  • Chelsea - Manchester City (3 ianuarie, Premier League)
  • Manchester United - Manchester City (6 ianuarie, Cupa Ligii)
  • Manchester City - Birmingham (10 ianuarie, Cupa Angliei)

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
City - Aston Villa 2-0 | Trupa lui Guardiola a deschis scorul după o fază controversată
20/01/2021 LA 21:36
Premier League
PSG îi dă o lovitură cruntă Barcelonei: îi "suflă" transferul pe care și-l dorea cel mai mult
20/01/2021 LA 08:33