Manchester City a anunțat chiar în ziua de Crăciun două teste pozitive în rândul jucătorilor, iar între timp se pare că situația s-a înrăutățit la trupa lui Pep Guardiola.
Gabriel Jesus și Kyle Walker au primit teste pozitive pe 25 decembrie și au intrat în carantină. Astăzi, gruparea de pe Etihad a înregistrat alte 3 cazuri cu COVID-19, iar meciul cu Everton din această seară a devenit imposibil de disputat.
Premier League
Chelsea-Everton, duel pentru Champions League! Tuchel caută să rămână neînvins pe banca londonezilor
ACUM 2 ORE
Potrivit Daily Mail, City are în aceste momente 5 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători și alte 2 în staff-ul clubului.

Everton - Manchester City a fost amânat după ce formația de pe Etihad a anunțat mai multe cazuri cu COVID-19

De asemenea, și partida pe care City ar trebui să o dispute pe terenul lui Chelsea în următoarea etapă (duminică, ora 18:30) se află în pericol să fie amânată.
"Meciul dintre Everton și Manchester City, programat inițial în această seară de la ora 22:00, a fost amânat în urma unei întâlniri la care au participat membrii board-ului Premier League. Manchester City a solicitat ca partida de astăzi să fie reprogramată din cauza unei creșteri a numărului de teste pozitive de COVID-19 din această dimineață, pe lângă cele înregistrate deja în ziua de Crăciun.
Creșterea cazurilor a creat incertitudine, iar board-ul Premier League a fost sfătuit de cadrele medicale ca meciul de astăzi să fie amânat. Board-ul a fost de acord cu reprogramarea partidei ca măsură de prevenție, iar mai multe teste pentru COVID vor fi efectuate mâine. Data la care va fi reprogramat meciul va fi anunțată în curând.", se arată în comunicatul emis de oficialii Premier League.

Programul lui Manchester City din următoarele zile:

  • Everton - Manchester City (astăzi, Premier League) - AMÂNAT
  • Chelsea - Manchester City (3 ianuarie, Premier League)
  • Manchester United - Manchester City (6 ianuarie, Cupa Ligii)
  • Manchester City - Birmingham (10 ianuarie, Cupa Angliei)
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Premier Podcast 27 | Ole Time. Solskjaer continuă seria victoriilor cu Guardiola
ACUM 2 ORE
Premier League
Liverpool, şanse teoretice la un loc de Ligă în Premier League. Două mari favorite să fie pe 3-4
ACUM 8 ORE