"Diavolii" au viitor, în ciuda ultimelor sezoane mai puțin reușite. În acest moment, Solskjaer are la dispoziție o serie de jucători sub 25 de ani cu un viitor glorios: Martial, Rashford, Daniel James, McTominay sau Brandon Williams.
Dar în acest sezon alt fotbalist a acaparat privirile tuturor: Mason Greenwood, vârful de doar 18 ani. Mulți au fost de părere că United a greșit în iarnă, când nu a încercat să îl transfere pe Haaland, dar asta s-a întâmplat poate și pentru că stafful tehnic de pe Old Trafford știe că Martial, Rashford și Greenwood pot forma în curând unul dintre cele mai letale triouri de atac din fotbalul mondial.
Phil Foden, despre care Guardiola a spus că este peste Messi din punct de vedere al calităților avute la aceeași vârstă, a vorbit la superlativ despre rivalul de la United. Nici nu ar avea cum să fie altfel, în condițiile în care vârful "diavolilor" a bifat deja 41 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile. În ciuda faptului că e încă un adolescent, Greenwood a marcat nu mai puțin de 15 goluri în actuala stagiune, fie că vorbim de Premier League, Cupe sau Europa League.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 5 ORE
"Mason Greenwood este cel mai bun finalizator pe care l-am văzut până acum în cariera mea. Are ambele picioare, fie că e în careu sau în afara lui, știi sigur că va înscrie. Pentru vârsta lui, e incredibil, nu știu cum reușește să facă ceea ce face, să fiu cinstit. Știe exact când să șuteze, o face din scurt, iar goalkeeperul nu știe niciodată la ce să se aștepte", a explicat Foden la Premier League Uncut.

Foden, cuvinte mari și la adresa lui HudsonOdoi

Frank Lampard se bazează și el pe mulți tineri la Chelsea, dar Callum Hudson-Odoi nu a avut șansa să "explodeze" încă, și ca urmare a faptului că este un fotbalist care se accidentează des.
Foden e convins că, atunci când atacantul de bandă al "albaștrilor" va avea continuitate, acesta va deveni un fotbalist de bază pentru formația de pe Stamford Bridge. Calitățile pe care le posedă sunt fantastice și e doar o chestiune de timp până când acestea îl vor transforma pe englez într-un fotbalist de prim plan în Premier League.
"E foarte rapid, am jucat contra lui la tineret. E un talent imens și știe excelent și să se poziționeze, scapă imediat de marcaj. Callum e excelent cu mingea la picior, driblează fantastic. Unu contra unu e foarte dificil să îl deposedezi", a mai spus Foden.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42