6,5 milioane de euro este suma pe care Bendtner susține că a pierdut-o la poker, de-a lungul carierei de fotbalist profesionist. Fără a fi un jucător excepțional, vârful a avut parte de multă șansă în "sportul rege". Promovat de la Academia lui Arsenal, danezul a avut parte de câteva sezoane în care s-a remarcat, în general intrând pe teren din postura de rezervă, astfel că oficialii clubului s-au grăbit să îi facă o ofertă de prelungire a contractului de 60.000 de euro/săptămână.
În acest context, Bendtner a început să își canalizeze energia în timpul liber spre cealaltă pasiune a sa, pokerul. Doar că, jucând pe mize foarte mari, nu a avut nicio șansă în fața grinderilor, care trăiesc bazându-se doar pe banii obținuți din hold'em. Ca atare, sumele pierdute au devenit din ce în ce mai mari, până într-o seară când, după o serie neagră într-un cazinou din Londra, atacantul a decis să nu mai joace niciodată pe sume uriașe.
"Am pierdut mulți bani, sume inimaginabile. Toată viața am jucat poker. Nu pot să spun exact cât am pierdut, dar este vorba de aproximativ 50 de milioane de coroane daneze, peste 6,5 milioane de euro. Nu aș putea spune că am avut probleme cu jocurile de noroc, am ținut mereu situația sub control. În trecut jucam pe mize uriașe. Într-o noapte, în Londra, lucrurile au luat-o razna și putea ieși urât. Din acel moment nu mai joc pe sume mari de bani. Mai găzduiesc, acasă, nopți de poker alături de prietenii mei, pe mize de câțiva euro", a povestit Bendtner pentru tipsbladet.dk.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 15 ORE
Ajuns la 32 de ani, Bendtner își caută echipă. În toamna trecută a semnat cu FC Copenhagen, dar după doar câteva luni - după ce nu a reușit să se impună în primul 11, marcând un singur gol, într-un meci de Cupă - s-a despărțit de formația din capitala Danemarcei.
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818725.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Forțele din Premier League se bat pentru Luis Diaz! Gosens a semnat cu Inter
IERI LA 05:55