Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frank Lampard a găsit înlocuitorul ideal pentru Kepa la Chelsea! Portarul dorit pe Stamford Bridge

Irina Aldea

Actualizat 06/09/2020 la 08:29 GMT+3

Frank Lampard este foarte aproape de un nou transfer în această fereastră de mercato în care Chelsea a făcut legea prin mutările pe care le-a reușit.

Frank Lampard

Credit imagine: Getty Images

Chelsea este foarte aproape, transmite presa din Marea Britanie, să-l aducă pe Stamford Bridge pe Edouard Mendy, portarul lui Rennes, la recomandarea lui Petr Cech. Astfel, goalkeeper-ul senegalez ar urma pașii făcuți de Cech și ar da Ligue 1 pe Premier League. Lampard este acum în căutarea unui rival pe măsură pentru Kepa Arrizabalaga, care nu a impresionat de când a ajuns la Chelsea, în 2018, în schimbul sumei de 80 de milioane de euro (clauza de reziliere).
Transferul lui Mendy pe Stamford Bridge a prins deja contur și dacă negocierile merg bine în continuare, mutarea lui la Chelsea ar putea fi anunțată chiar în săptămâna care urmează. Transferul lui Mendy la Chelsea este recomandarea lui Petr Cech, portarul legendar care a disputat peste 70 de meciuri în tricoul trupei franceze înainte de a merge la Chelsea, în anul 2004.

Edouard Mendy, transferul dorit de Frank Lampard

Frank Lampard și Petr Cech au luat în calcul mai multe variante, printre care Andre Onana, de la Ajax, Nick Pope de la Burnley, Roman Burki de la Borussia Dortmund și Mike Maignan de la Lille. Acum, cei doi par că au ajuns la un numitor comun și sunt aproape de decizia finală: aceea de se concentra pe aducerea lui Mendy de la Rennes. În cazul în care transferul se va concretiza, Chelsea va oferi în schimb suma de 20 de milioane de euro.
Roman Abramovich a cheltuit deja 225 de milioane de euro în această fereastră de transferuri. Timo Werner a costat 60 de milioane de euro, Hakim Ziyech 39 de milioane de euro, în timp ce Ben Chillwell a costat 56 de milioane de euro. Thiago Silva a ajuns pe Stamford Bridge de la PSG pe gratis. Malang Sarr, al cărui contract cu Nice a expirat în vară, a ajuns și el pe gratis la Chelsea, cel care va pleca însă sub formă de împrumut pentru viitorul sezon. În plus, Kai Havertz a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu albaștrii și a fost adus de Chelsea pentru 70 de milioane de euro plus eventual încă 20 de milioane ca bonusuri.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo