Transferul tânărului german de la Bayern Leverkusen vine după achiziționarea lui Timo Werner de la RB Leipzig dar și după aducerea unor alte nume importante precum Hakim Ziyech, Ben Chilwell și Thiago Silva. Revoluția lui Frank Lampard la Chelsea este în plin efect. Mai mult, la Chelsea a venit în această vară și fundașul francez Malang Sarr, cel care va pleca însă sub formă de împrumut pentru viitorul sezon.
”Sunt foarte fericit și mândru să fiu aici. Pentru mineste un vis devenit la realitate să joc la un club mare ca Chelsea și abia aștept să întâlnesc toți jucătorii și antrenorii. Sunt foarte fericit să fiu aici”, a declarat Havertz.
Directorul sportiv Marina Granosvkaia a declarat: ”Kai este unul dintre cei mai buni jucători din lume la vârsta lui, suntem foarte mulțumiți că viitorul său este la Chelsea. A dovedit că are talent într-unul dintre cele mai bune campionate din Europa, joacă la naționala Germaniei și este un talent dinamic”.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Kai Havertz a semnat un contract valabil până în iunie 2025 și a fost adus de Chelsea pentru 70 de milioane de euro plus eventual încă 20 de milioane ca bonusuri.

Kai Havertz, unul dintre cei mai promițători fotbaliști europeni

Înalt, rapid și excelent din punct de vedere tehnic, germanul de 21 de ani a impresionat prin versalititatea sa, mai ales având în vedere vârsta fragedă. Predominant un mijlocaș ofensiv cunoscut pentru pasele sale precise și incisive dar și pentru capacitatea de a reține posesia în spații mici, Havertz a jucat de-a lungul carierei și pe partea dreaptă.
Recent el a dovedit că este un atacant excelent fiind nevoit să joace în acest rol la Leverkusen pentru a doua jumătate a sezonului 2019/2020. A fost poreclit ”Alleskonner” în Germania - jucătorul care le face pe toate.
Havertz a fost căpitanul Germaniei U19 și a debutat la naționala de seniori ca rezervă pentru Werner într-un amical cu Peru în septembrie 2018. Primul său gol a venit într-un egal 2-2 cu Argentina un an mai târziu. Șapte convocări are în palmares Havertz.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24