Gareth Bale a efectuat joi vizita medicală pentru transfer la Madrid, iar toate actele sunt deja semnate. Astfel, galezul se întoarce după șapte ani la clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Căpitanul Țării Galilor a ajuns la Londra ieri, iar alături de el în avionul privat a fost coechipierul său de la Real Madrid, Sergio Reguilon, cel care se va alătura și el celor de la Tottenham după ce a efectuat, de asemenea, vizita medicală joi.
În ciuda faptului că de la Bale există așteptări mari la Tottenham, debutul lui pentru trupa lui Jose Mourinho va trebui să aștepte cel puțin o lună, asta pentru că starul galez revine în Premier League accidentat. Bale va trebui să stea pe margine cel puțin patru săptămâni, până când va fi supus unor noi controale medicale și va primi verdictul.

Tottenham nu se va putea baza pe Gareth Bale pentru cel puțin o lună

Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
ACUM O ZI
Gareth Bale va fi împrumutat timp de un an la Tottenham, iar Real Madrid îi va plăti în această perioadă jumătate din cei 600.000 de euro pe care îi câștigă pe săptămână. Sergio Reguilon a fost vândut definitiv de Real. Bale a mai evoluat la Tottenham timp de 6 sezoane. Starul galez a impresionat în tricoul londonezilor și a atras repede atenția celor de la Real Madrid.
Spaniolii au achitat în urmă cu 7 ani suma de 101 milioane de euro - record la vremea respectivă. Bale a marcat 56 de goluri și a oferit 58 de pase decisive pentru Tottenham în 203 de apariții.

Premier League, programul etapei a doua

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54