Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gareth Bale a ajuns la Londra ca să semneze cu Tottenham accidentat! Cât va lipsi starul galez

Irina Aldea

Actualizat 19/09/2020 la 20:16 GMT+3

Gareth Bale a zburat ieri la Londra într-un avion privat alături de Sergio Reguilon. Ambii jucători au semnat deja cu Tottenham. În cazul galezului, presa din Spania trage un semnal de alarmă.

Gareth Bale

Credit imagine: Eurosport

Gareth Bale a efectuat joi vizita medicală pentru transfer la Madrid, iar toate actele sunt deja semnate. Astfel, galezul se întoarce după șapte ani la clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Căpitanul Țării Galilor a ajuns la Londra ieri, iar alături de el în avionul privat a fost coechipierul său de la Real Madrid, Sergio Reguilon, cel care se va alătura și el celor de la Tottenham după ce a efectuat, de asemenea, vizita medicală joi.
În ciuda faptului că de la Bale există așteptări mari la Tottenham, debutul lui pentru trupa lui Jose Mourinho va trebui să aștepte cel puțin o lună, asta pentru că starul galez revine în Premier League accidentat. Bale va trebui să stea pe margine cel puțin patru săptămâni, până când va fi supus unor noi controale medicale și va primi verdictul.

Tottenham nu se va putea baza pe Gareth Bale pentru cel puțin o lună

Gareth Bale va fi împrumutat timp de un an la Tottenham, iar Real Madrid îi va plăti în această perioadă jumătate din cei 600.000 de euro pe care îi câștigă pe săptămână. Sergio Reguilon a fost vândut definitiv de Real. Bale a mai evoluat la Tottenham timp de 6 sezoane. Starul galez a impresionat în tricoul londonezilor și a atras repede atenția celor de la Real Madrid.
Spaniolii au achitat în urmă cu 7 ani suma de 101 milioane de euro - record la vremea respectivă. Bale a marcat 56 de goluri și a oferit 58 de pase decisive pentru Tottenham în 203 de apariții.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo