Bale a efectuat deja vizita medicală pentru transfer la Madrid iar toate actele sunt deja semnate. Astfel, galezul se întoarce după șapte ani la clubul care l-a lansat în fotbalul mare.
Căpitanul Țării Galilor a ajuns la Londra astăzi iar alături de el în avionul privat a fost coechipierul său de la Real Madrid, Sergio Reguilon, cel care se va alătura și el celor de la Tottenham după ce a efectuat, de asemenea, vizita medicală joi.
Bale a aterizat pe aeroportul Luton în apropiere din Londra și a mers apoi la baza de antrenamente a lui Tottenham unde a fost întâmpinat de fanii lui Tottenham.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 2 ORE
Negocierile au fost lungi și s-au încheiat joi dimineață.
Bale va fi împrumutat timp de un an la Tottenham iar Real Madrid îi va plăti în această perioadă jumătate din cei 600.000 de euro pe care îi câștigă pe săptămână. Sergio Reguilon a fost vândut definitiv de Real.

Gareth Bale, un jucător pe placul lui Mourinho? Nu neapărat

Deși Mourinho a declarat că a încercat să-l aducă pe galez la Real Madrid, Gareth Bale nu este neapărat un jucător care să se muleze pe stilul portughezului. În ceea ce privește faza ofensivă, Bale poate fi sclipitor, însă nu este nici pe departe genul care să ”care și pianul”, să facă și munca defensivă atât de apreciată de Mourinho.
Dacă portughezul credea probabil că îl poate schimba pe Bale când era încă spre începutul carierei, acum este destul de clar că galezul nu se va mai schimba. Decât un transfer dorit de Mourinho, pare mai degrabă un moft al lui Daniel Levy, cel care cu siguranță nu ar fi deranjat de vinderea mai multor tricouri și de plasarea lui Tottenham în mentalul colectiv ca fiind un clubu capabil să aducă jucători de clasă mondială.
Gareth Bale este un jucător cu o valoare incontestabilă, însă în mare nu pare că este exact ceea ce avea nevoie Tottenham în acest moment. Dacă Mourinho va ști să gestioneze situația delicată din vestiar, atunci aducerea galezului ar putea să fie un mare succes. Dar aici vorbim de un mare ”dacă”.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13