În ultima săptămână şi jumătate, cluburile din Serie A au fost în discuţii avansate pentru schimburi la cel mai înalt nivel. Concret, Dzeko trebuia să fi ajuns de la Roma la Juventus, iar giallorossii îi găsiseră înlocuitor în Milik, de la Napoli. Mutările au căzut, după ce vârful polonez nu a fost de acord cu salariul oferit de Roma. Ca atare, Juve s-a reorientat către Morata, iar Napoli a rămas fără o sumă importantă, pe care ar fi încasat-o de la gruparea din Cetatea Eternă.
"De Laurentiis este extrem de furios pe jucător și pe managerul său, David Pantak, pentru atitudinea pe care au avut-o în negocierile cu Roma", notează Gazzetta dello Sport astăzi.

Premier League, salvarea lui Napoli

Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42
Din fericire pentru preşedintele lui Napoli, clubul din sudul Italiei va obţine suma dorită pentru vârful venit de la Ajax în 2016.
Gazzetta dello Sport anunţă că Tottenham a decis să plătească cele 25 de milioane pe care le cere Napoli, dar pe fir au intrat alte două formaţii din Premier League: Fulham și Newcastle.
Milik ar prefera aceste din urmă două variante, în contextul în care la formaţia lui Mourinho va fi doar soluţia de rezervă pentru Kane. Nici la Napoli vârful nu a fost titular de drept, deşi a avut cifre excelente (38 de goluri în 93 de partide), aşa că acum îşi doreşte să meargă la un club unde să fie "senator de drept" în primul "11".
Există o mică problemă legată de salariul cerut de vârful polonez - 3,5 milioane de euro/an -, dar e de aşteptat să se ajungă la un acord în următoarele două săptămâni, până se termină perioada de mercato.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Liga Campionilor UEFA
Tensiune maximă la Juventus! Di Maria, nemulțumit de o schimbare a lui Allegri! Reacția antrenorului
15/09/2022 LA 07:37