Mult timp, United a tatonat pista Jadon Sancho, dar în acest moment mutarea nu mai e de actualitate, prețul cerut de Dortmund fiind prohibitiv. Tot răul spre bine pentru United, din perspectiva lui Ed Woodward, care e sigur că va face o afacere excelentă din punct de vedere sportiv cu un fotbalist care va costa mai puțin, Jack Grealish, de la Aston Villa.
"Ed Woodward e convins că Jack Grealish e înlocuitorul perfect pentru Mata. Când fereastra de transferuri se va deschide, United e gata de investiții mari, iar obiectivul e unul singur: obținerea primului titlu post "era Ferguson". Pentru ca acest lucru să devină realitate, e nevoie ca Solskjaer să dispună de un lot mai puternic, iar Woodward e convins că aducerea lui Grealish va aduce un plus enorm. El e cel care a insistat pentru aducerea lui Mata de la Chelsea, în ianuarie 2014, iar acum e gata să parieze că Grealish e înlocuitorul ideal pentru iberic", notează express.co.uk.

Negocieri între United și Villa pentru Grealish

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Din informațiile furnizate de presa engleză, mijlocașul ofensiv al lui Villa și-a dat deja acordul pentru mutare, lucru care nu surprinde, având în vedere șansa uriașă care i se deschide.
În schimb, negocierile dintre cele două cluburi pentru fotbalistul care a reușit în acest sezon de Premier League 7 goluri și 6 assisturi sunt destul de anevoioase.
Villa știe că are în curte o adevărată "perlă" și cere o sumă imensă, 80 de milioane de lire, în timp ce United a oferit doar 50.
Oficialii lui United cred că este nerealist ca cineva să se aștepte ca prețurile la transferuri să rămână la fel ca înainte de pandemia de coronavirus și, pentru moment, nu au dorit să urce prețul. Acest lucru și ca urmare a faptului că Villa e în pericol de retrogradare, iar dacă nu se va salva prețul lui Grealish ar urma să scadă simțitor. În schimb, dar nou promovata va rămâne în Premier League, e de așteptat ca formația de pe Old Trafford să fie deschisă la negocieri, Woodward dorindu-l neapărat pe mijlocașul ofensiv.
United dispută în această seară, de la ora 22:15, primul meci de după pandemia de coronavirus. În direct la Eurosport 1, "diavolii" merg la Londra, pentru derbyul cu Tottenham echipă antrenată de fostul antrenor de pe Old Trafford, Jose Mourinho.
Programul transmisiunilor din Premier League
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08