Greenwood, promovat în această vară de la academia "diavolilor roșii", a reușit deja să înscrie patru goluri de când se află în lotul primei echipe.
Manchester United s-a mândrit mereu cu jucătorii din academie, însă să ajungi la 4000 de meciuri consecutive cu un jucător din academie în lot este o reușită remarcabilă. Echipa pregătită de Solskjaer va sărbători acest record în următoarea partidă din Premier League (duminică, ora 16:00), împotriva celor de la Everton.
După victoria cu 4-0 din ultima rundă a grupelor Europa League, Solskjaer a vorbit la superlativ despre noul talent din atacul lui United. Mai mult decât atât, managerul norvegian l-a comparat pe Greenwood cu Wayne Rooney, golgheterul all-time al lui Manchester United:
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
"E un jucător fabulos, cu talent nativ. Lovește mingea excelent cu ambele picioare, iar în fața porții este foarte periculos. Este spaima fundașilor adverși! Trebuie să-și mai dezvolte jocul aerian și va deveni un atacant veritabil. Am văzut mulți jucători tineri cu calități extraordinare. Am jucat cu Wayne Rooney pe vremea când era doar un puști, dar la capitolul finalizării în fața porții, Mason este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-am văzut.", a spus Solskjaer pentru Sky Sports.
https://i.eurosport.com/2019/12/13/2735638.jpg

"United este locul ideal pentru Greenwood"

Tehnicianul norvegian consideră că clubul de pe Old Trafford reprezintă un mediu propice unde tinerii pot să acumuleze experiență și să devină fotbaliști de clasă mondială. Greenwood nu face excepție din această categorie, iar Ole nu a ezitat să recunoască acest lucru:
"N-a fost niciodată vorba să plece sub formă de împrumut. Manchester United este locul ideal unde Greenwood poate să evolueze. A făcut un meci excelent contra lui Tottenham. Cu siguranță, în scurt timp va juca constant și în Premier League.", a mai adăugat managerul lui Manchester.
Greenwood este al doilea cel mai bun marcator al echipei în toate competițiile, după Marcus Rashford. Manchester United s-a calificat în "16-imile" Europa League după ce a încheiat grupa pe primul loc, cu 13 puncte acumulate. În Premier League, "diavolii roșii" au urcat pe locul 5, grație celor două victorii în fața lui Tottenham și Manchester City. Următorul meci al trupei lui Solskjaer este duminică (ora 16:00) contra lui Everton, confruntare care poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48
Premier League
Ronaldo, OUT de la Manchester United după doar un sezon?! În ce condiții va rămâne pe Old Trafford
09/11/2021 LA 16:50