Manchester City-Manchester United este marele derby al etapei a 28-a din Premier League. "Cetățenii" au o serie de 21 de victorii consecutive în toate competițiile și sunt mari favoriți, dar United va aborda acest meci ca pe o adevărată finală, deoarece este ultima lor șansă de a relansa lupta pentru titlu.
În ciuda formei excelente a echipei sale, Pep Guardiola se așteaptă la un meci greu duminică, invocând valoarea individuală jucătorilor lui United: "Sunt foarte puternici în toate compartimentele. Au o apărare bună. Îl au pe Bruno Fernandes și jucători de viteză în față precum Dan James,MarcusRashford sau AnthonyMartial."
Guardiola a mers mai departe și a menționat că are o deosebită admirație pentru Endinson Cavani: "Apoi beneficiază de experiența lui Cavani, un jucător pe care îl admir cel mai mult pentru ceea ce a făcut cu cariera sa."
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
Citește și: GUARDIOLA A DEZVĂLUIT CARE A FOST PUNCTUL DE COTITURĂ DIN ACEST SEZON, DUPĂ CARE CITY S-A DESCĂTUȘAT
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg

Pep Guardiola: "Am un respect deosebit pentru United"

Antrenorul "cetățenilor" a adăugat că va juca la victorie, deși nici un rezultat de egalitate nu ar fi rău pentru echipa sa, pentru că ar menține distanța de 14 puncte dintre cele 2 echipe. La meciul tur, încheiat 0-0 pe Old Trafford, Guardiola a aliniat un prim 11 ceva mai defensiv decât de obicei, dar ibericul a spus că a făcut acest lucru fiind conștient de forța adversarului, față de care are un mare respect.
"Am un respect deosebit pentru Manchester Unite, încă de pe când am jucat împotriva lor cu Barcelona sau cu Bayern. Dar vom încerca să câștigăm duminică. Respect toți adversarii, dar pregătesc toate meciurile pentru a câștiga.", a spus Gaurdiola, citat de The Mirror.
Manchester City-Manchester United este duminică, 7 martie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, cu începere de la ora 18:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Premier League
Solkjaer, încântat de Ronaldo. Ce a răspuns când a fost întrebat de titlu
11/09/2021 LA 17:42