Manchester City-Manchester United este marele derby al etapei a 28-a din Premier League. "Cetățenii" au o serie de 21 de victorii consecutive în toate competițiile și sunt mari favoriți, dar United va aborda acest meci ca pe o adevărată finală, deoarece este ultima lor șansă de a relansa lupta pentru titlu.
În ciuda formei excelente a echipei sale, Pep Guardiola se așteaptă la un meci greu duminică, invocând valoarea individuală jucătorilor lui United: "Sunt foarte puternici în toate compartimentele. Au o apărare bună. Îl au pe Bruno Fernandes și jucători de viteză în față precum Dan James,MarcusRashford sau AnthonyMartial."
Guardiola a mers mai departe și a menționat că are o deosebită admirație pentru Endinson Cavani: "Apoi beneficiază de experiența lui Cavani, un jucător pe care îl admir cel mai mult pentru ceea ce a făcut cu cariera sa."
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Citește și: GUARDIOLA A DEZVĂLUIT CARE A FOST PUNCTUL DE COTITURĂ DIN ACEST SEZON, DUPĂ CARE CITY S-A DESCĂTUȘAT
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg

Pep Guardiola: "Am un respect deosebit pentru United"

Antrenorul "cetățenilor" a adăugat că va juca la victorie, deși nici un rezultat de egalitate nu ar fi rău pentru echipa sa, pentru că ar menține distanța de 14 puncte dintre cele 2 echipe. La meciul tur, încheiat 0-0 pe Old Trafford, Guardiola a aliniat un prim 11 ceva mai defensiv decât de obicei, dar ibericul a spus că a făcut acest lucru fiind conștient de forța adversarului, față de care are un mare respect.
"Am un respect deosebit pentru Manchester Unite, încă de pe când am jucat împotriva lor cu Barcelona sau cu Bayern. Dar vom încerca să câștigăm duminică. Respect toți adversarii, dar pregătesc toate meciurile pentru a câștiga.", a spus Gaurdiola, citat de The Mirror.
Manchester City-Manchester United este duminică, 7 martie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, cu începere de la ora 18:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56