Tehnicianul spaniol și-a prelungit în această săptămână contractul cu Manchester City, urmând a rămâne pe Etihad până în 2023. Una din condițiile puse a avut legătură cu bugetul de transferuri, în contextul în care catalanul vrea neapărat Champions League, iar lotul are nevoie de întăriri.

În vară, Kun Aguero, golgheterul all-time al "cetățenilor" va părăsi clubul, el anunțând public că nu își va prelungi contractul, dorind să se retragă în țara natală.

Premier League
Premier Podcast 10 | Chelsea oprită în Gara Jose, Arsenal din ce în ce mai jos
ACUM 17 ORE

Plecarea lui va lăsa un mare gol în atac, în condițiile în care Gabriel Jesus nu doar că nu a impresionat, dar e predispus la accidentări. În consecință, staff-ul tehnic a început deja să îi caute înlocuitor argentinianului. Deși s-a vorbit inclusiv de Haaland, marele pariu al lui Guardiola e Darwin Nunez, de la Benfica.

Guardiola, încântat de Darwin Nunez

Potrivit The Telegraph, City va face o ofertă concretă pentru Darwin Nunez, un fotbalist de 21 de ani, dar care are un potențial imens.

Pep e încântat de calitățile uruguayanului despre care mulți specialiști anticipează că va fi "noul Cavani" și vrea neapărat să îl transfere.

Nunez e un vârf cu talie (187 cm), dar e foarte mobil pentru înălțimea sa și destul de rapid. În acest sezon, are 5 goluri și 6 pase decisive deja pentru Benfica în toate competițiile, dovadă că e și extrem de altruist.

18 milioane de euro este cota de piață a lui Darwin Nunez, adus de Benfica în această vară, de la Almeria. În stagiunea trecută, a marcat 16 goluri pentru spanioli, în liga secundă, atrăgând atenția multor echipe importante. Lusitanii s-au mișcat cel mai repede și l-au înregimentat, dar calitățile îl recomandă pentru un club mai mare.

Darwin Nunez a fost convocat deja de 4 ori în acest an pentru naționala Uruguayului, marcând de două ori.

https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Premier League
Pep Guardiola, supărat după victoria cu Burnley: "Jucătorii își pierd bucuria de a juca fotbal"
IERI LA 13:47
Premier League
Depay, pus pe hold! Primul transfer al iernii, la Barcelona
24/11/2020 LA 12:52