Potrivit Bild, Mino Raiola, agentul lui Haaland i-a prezentat fotbalistului oportunitatea de a semna cu Chelsea. Anterior, impresarul afirmase că doar 10 formații din lume și-l permit pe jucătorul lui Dortmund, patru dintre ele fiind din Premier League, cel mai bun campionat al lumii.
Interesant e că vârful norvegian a spus imediat "pas" ofertei "albaștrilor", transmițându-i lui Raiola că nu ia în calcul să meargă la un club care nu poate câștiga Champions League. Tânărul atacant are foame de trofee și e sigur că are suficiente calități încât să ajungă la o formație deja formată, care să poată lupta de anul viitor pentru cel mai important trofeu inter-cluburi din lume. Chiar dacă lotul lui Tuchel e unul valoros, iar un atacant de careu pare a fi piesa lipsă din puzzle, Haaland nu e dispus să aștepte.
Foarte probabil la decizia rapidă a vârfului a contribuit și relația specială pe care o are cu Ole Gunnar Solskjaer, tehnicianul lui Manchester United. Dacă acest fapt a contat în hotărârea lui Haaland, atunci e de așteptat ca și Manchester City, formație care îl vrea în locul lui Aguero, să fie refuzată.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Tuchel primeşte 300 de milioane de euro de la Abramovich pentru transferuri

Tuchel a vorbit deja cu Abramovich despre achiziţii, iar rusul i-a promis că va avea mână liberă să aducă pe cine vrea, în limita a 300 de milioane de euro. Tehnicianul ştie că Olivier Giroud a îmbătrânit şi nu poate fi o soluţie pe termen lung. Deși eficient, Tammy Abraham este considerat prea limitat, nefiind un atacant care să marcheze peste 20-25 de goluri în fiecare sezon. Cum pe Werner îl vede în banda stângă, unde Pulisic se accidentează extrem de frecvent, Haaland era piesa lipsă dintr-un mecanism ce poate deveni aproape perfect. Doar că norvegianul a oprit din start negocierile, nemulțumit de "pedigreeul" european al grupării de pe Stamford Bridge.
Haaland solicită un salariu de 90 de milioane de euro brut pentru 5 ani. Ar însemna 18 de milioane de euro pe sezon, 9 net pentru jucător. Salariul său va fi mai mare decât cel de la Dortmund, acolo unde jucătorul de 20 de ani câştigă aproximativ 4 milioane de euro/sezon. Această sumă de bani ar putea fi achitată cu uşurinţă de către formațiile mari, sau chiar mărită în funcţie de interesul altor cluburi dispuse să-i ofere acest salariu.
După confruntarea de foc cu United, de pe Stamford Bridge, încheiată 0-0, Chelsea are în față o altă înfruntare de 5 stele, cu impact major în perspectiva obținerii biletelor de Champions League. Joi, băieții lui Tuchel merg pe Anfield pentru disputa cu Liverpoo, transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player, de la 22:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Bundesliga
Ce planuri au șefii lui Bayern cu Nagelsmann, după înfrângerea de la Augsburg! Posibilul înlocuitor
18/09/2022 LA 16:35
Premier League
Boehly a vorbit în premieră despre demiterea lui Tuchel:"Nu a fost vorba despre eșecul de la Zagreb"
13/09/2022 LA 19:19