Transferul lui Sancho de la Dortmund era clar de mai bine de 3 săptămâni, însă abia azi gruparea de pe Old Trafford l-a prezentat oficial pe fotbalistul care speră să completeze lotul stelar al lui Solskjaer, astfel încât United să fie iar o pretendentă la titlu.
"Șansa să vin la un club ca Manchester United e un vis devenir realitate. Abia aștept să performez în Premier League. Avem un lot tânăr și foarte talentat și sunt convins că, împreună, putem face ceva special, astfel încât fanii să fie mândri de noi", a spus Sancho, la prezentare.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Jadon e genul de jucător pe care voiam să îl aduc la club, se poate transforma într-un fotbalist uriaș, cum își doresc și merită fanii. E un jucător de atac, care simbolizează spiritul lui United. Abia aștept să îl văd strălucind în viitorul sezon | Ole Gunnar Solskjaer

Jadon Sancho, la Manchester United pentru 85 de milioane de euro

Jadon Sancho a fost curtat intens de Manchester United încă din vara trecută, dar oficialii de pe Old Trafford s-au lovit de refuzul lui Dortmund de a lăsa din preț.
Negocierile au fost reluate în această vară și în cele din urmă s-a ajuns la un consens. Chiar dacă deznodământul fusese anunțat de presa internațională de mult, confirmarea oficială a venit în timpul euro.
"Jucătorul Jadon Sancho se va muta la Manchester United. Ambele cluburi și jucătorul au ajuns la un acord în acest sens astăzi. Manchester United va plăti Borussiei Dortmund o taxă de transfer fixă de 85 de milioane eur.", se arăta în comunicatul emis de cei de la Dortmund.
Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, una dintre cele mai credibile surse în materie de transferuri, în suma totală nu sunt incluse și comisioanele agenților.
Așadar, Sancho se întoarce la Manchester, acolo unde a evoluat pentru City. Atacantul englez a ajuns la Dortmund în 2017 pentru doar 7,84 milioane de Euro de la echipa U18 a cetățenilor.
Englezul a strâns 137 de meciuri pentru Dortmund, a marcat 50 de goluri și a oferit 64 de assist-uri.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Premier League
Inegalabilul Ronaldo. Recordurile stabilite, după o seară magică. Ce a zis Rangnick de prestația lui
12/03/2022 LA 21:11