Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

James Rodriguez: "Nu mai sunt dorit de nimeni la Real Madrid"

Cristian Mihală

Publicat 26/02/2021 la 14:51 GMT+2

James Rodriguez (29 de ani) evoluează, în prezent, pentru Everton. Englezii l-au adus de la Real Madrid în toamna anului trecut. Este cotat la 35 milioane de euro de transfermarkt.

James Rodriguez of Everton celebrates after scoring their team's second goal during the Premier League match between Manchester United and Everton at Old Trafford on February 06, 2021 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Recent, columbianul şi-a deschis un cont de Twitch pentru a putea interacţiona mai uşor cu fanii săi. A doua apariţie a lui James pe contul său nu a lăsat pe nimeni indiferent. El şi-a deschis contul pe data de 22 februarie şi a vorbit cu fanii pe tot parcursul live-ului.
A discutat, printre altele, despre fostul său club, Real Madrid. Rodriguez i-a părăsit pe spanioli vara trecută pentru a se alătura echipei conduse de Carlo Ancelotti. Cel mai remarcat jucător de la Mondialul din 2014 a avut evoluţii foarte bune pe Bernabeu sub comanda italianului. Pe măsură ce au venit alţi antrenori, evoluţia sa a avut mult de suferit.
După câteva sezoane în care a arătat un nivel scăzut de joc faţă de cel aşteptat, columbianul pare să-şi recâştige încrederea, având statistici foarte bune în acest sezon: 5 goluri şi 8 assist-uri în cele 21 de jocuri disputate în acest sezon, în toate competiţiile.

James, despre posibila revenire la Real Madrid

James a fost întrebat, în timpul live-ului, despre viitorul său şi despre o posibilă retragere din cariera de fotbalist în Columbia. Mijlocaşul a negat această posibilitate, deşi a recunoscut că în fotbal nu se ştie niciodată ce s-ar putea întâmpla. În timp ce columbianul oferea răspuns la această întrebare, un utilizator i-a propus o altă alternativă pentru finalul carierei: "La Real Madrid, James. Trebuie să vii din nou aici", i-a spus fanul.
Entuziasmul utilizatorului s-a risipit rapid, asta după ce James Rodriguez a declinat o astfel de alternativă. "Nu mai sunt dorit de nimeni de acolo", a recunoscut jucătorul.
Această declaraţie i-a surprins pe prietenii lui James, iar unul dintre ei i-a reamintit faptul că fanii de pe Bernabeu îl plac foarte mult, încă. Totuşi, răspunsul a fost unul sec din partea jucătorului: "Cred că da, nu ştiu".
În cele din urmă, James a ales să renunţe la acest subiect, pentru a putea să se concentreze asupra altor aspecte ale emisiunii.
Cu James anunţat titular, Everton se pregăteşte de duelul cu Southampton (luni, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo