Articol scris de Romeo Ene
Recent, columbianul şi-a deschis un cont de Twitch pentru a putea interacţiona mai uşor cu fanii săi. A doua apariţie a lui James pe contul său nu a lăsat pe nimeni indiferent. El şi-a deschis contul pe data de 22 februarie şi a vorbit cu fanii pe tot parcursul live-ului.
A discutat, printre altele, despre fostul său club, Real Madrid. Rodriguez i-a părăsit pe spanioli vara trecută pentru a se alătura echipei conduse de Carlo Ancelotti. Cel mai remarcat jucător de la Mondialul din 2014 a avut evoluţii foarte bune pe Bernabeu sub comanda italianului. Pe măsură ce au venit alţi antrenori, evoluţia sa a avut mult de suferit.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Barcelona, acord total cu Sevilla pentru Kounde! Cât vor plăti catalanii
17/07/2022 LA 20:05
După câteva sezoane în care a arătat un nivel scăzut de joc faţă de cel aşteptat, columbianul pare să-şi recâştige încrederea, având statistici foarte bune în acest sezon: 5 goluri şi 8 assist-uri în cele 21 de jocuri disputate în acest sezon, în toate competiţiile.

James, despre posibila revenire la Real Madrid

James a fost întrebat, în timpul live-ului, despre viitorul său şi despre o posibilă retragere din cariera de fotbalist în Columbia. Mijlocaşul a negat această posibilitate, deşi a recunoscut că în fotbal nu se ştie niciodată ce s-ar putea întâmpla. În timp ce columbianul oferea răspuns la această întrebare, un utilizator i-a propus o altă alternativă pentru finalul carierei: "La Real Madrid, James. Trebuie să vii din nou aici", i-a spus fanul.
Entuziasmul utilizatorului s-a risipit rapid, asta după ce James Rodriguez a declinat o astfel de alternativă. "Nu mai sunt dorit de nimeni de acolo", a recunoscut jucătorul.
Această declaraţie i-a surprins pe prietenii lui James, iar unul dintre ei i-a reamintit faptul că fanii de pe Bernabeu îl plac foarte mult, încă. Totuşi, răspunsul a fost unul sec din partea jucătorului: "Cred că da, nu ştiu".
În cele din urmă, James a ales să renunţe la acest subiect, pentru a putea să se concentreze asupra altor aspecte ale emisiunii.
Cu James anunţat titular, Everton se pregăteşte de duelul cu Southampton (luni, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG vrea să scape de un titular din sezonul trecut! Cui i l-a oferit
20/06/2022 LA 09:37
Scottish Premiership
Ianis Hagi, pe lista de transferuri a unui club important din Europa! Unde este dorit românul
25/03/2022 LA 12:07