Artico scris de Alex Ivan
Pickford a fost doar rezervă în eșecul înregistrat de Everton în ultima etapă, 1-2 pe terenul lui Newcastle, dar va reveni între buturile echipei sale în duelul cu Manchester United din acest weekend. Englezul în vârstă de 26 de ani a fost “ținta” jurnaliștilor britanici din cauza intrării sale la Virgil van Dijk din ultimul derby Merseyside, incident în urma căruia fundașul central al celor de la Liverpool a fost grav accidentat.

Ancelotti îi dă credit lui Pickford, în ciuda erorilor comise de portarul englez

Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
IERI LA 07:22
De la începutul sezonului 2019-20, Jordan Pickford a comis 5 greșeli care au rezultat direct într-un gol încasat de Everton. Doar Martin Dubravka de la Newcastle a făcut același număr de erori precum Pickford, cel mai mare al vreunui goalkeeper din Premier League.
Managerul italian al lui Everton a subliniat faptul că are încredere deplină în Pickford și că evoluțiile sale vor fi mult mai bune în viitorul apropiat. “Cunoaște bine ce are de făcut pe teren. Mentalitatea sa este cea bună, nu am de gând să schimb ceva în această privință. Este tânăr și încă poate progresa”, a declarat Ancelotti.

Ancelotti îl compară pe Pickford cu Buffon

“Am antrenat mulți portari fantastici, tineri, precum era Gianluigi Buffon, care au evoluat prin greșelile comise la antrenamente. La fel va fi și în cazul lui Pickford, are calitate. Mentaliatea și personalitatea lui sunt cele potrivite, va trebui să-și conștientizeze valoarea”, a adăugat antrenorul lui Everton.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11