Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jordan Pickford nu va fi sancționat în niciun fel după intrarea horror asupra lui Virgil van Dijk

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/10/2020 la 14:27 GMT+3

Portarul lui Everton, Jordan Pickford, va evita orice fel de pedeapsă din partea federeației engleze în urma tacklingului său horror care l-a accidentat pe Virgil van Dijk.

Jordan Pickford, intrare horror asupra lui Virgil van Dijk

Credit imagine: Getty Images

Virgil van Dijk s-a accidentat grav în derby-ul dintre Everton și Liverpool, scor 2-2, după o intrare criminală a lui Jordan Pickford, portarul "caramelelor", în prima repriză.
Liverpool a emis un comunicat oficial în care anunță că Virgil van Dijk a suferit o accidentare severă la ligamentele genunchiului. Fundașul olandez va suferi o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă.

Jordan Pickford scapă de orice sancțiune

În debutul partidei de pe Goodison Park, Van Dijk a fost căutat de Fabinho, cu o centrare în careul lui Pickford. Goalkeeper-ul a ieșit cu ambele picioare înainte și i-a prins genunchiul fundașului olandez. Tehnologia VAR a intervenit imediat, iar concluzia - contestată vehement de Jurgen Klopp - a fost că Van Dijk s-a aflat în poziție de offside, motiv pentru care nu a mai fost necesară analiza faultului comis de portarul lui Everton. Sau așa s-a crezut inițial.
Jurnaliștii The Athletic informează acum că Pickford nu va primi nicio pedeapsă din partea federației engleze (FA). Se pare că arbitrii din camera VAR au decis că tacklingul lui Pickford nu merita cartonaș roșu, astfel că nu au intervenit. Drept urmare, cum incidentul a fost analizat în timpul meciului, decizia oficialilor nu mai poate fi schimbată.

Prima reacție a lui Virgil van Dijk

"În această după-amiază (n.r. - sâmbătă) m-am întâlnit cu medicul pentru a planifica în cel mai mic detaliu procesul de recuperare, ca urmare a accidentării suferite la meciul cu Everton. Acum sunt 100% concentrat asupra recuperării și voi face tot ce pot ca să revin pe teren cât mai repede.
În ciuda dezamăgirii mele evidente, sunt convins că mă voi întoarce pe teren mai bun, mai în formă și mai puternic ca niciodată, cu ajutorul lui Dumnezeu. În fotbal, ca și în viață, sunt de părere că totul se întâmplă cu un scop și este important să nu renunți, indiferent de suișuri și coborâșuri. Cu sprijinul soției, copiilor, familiei și tuturor celor de la Liverpool, sunt pregătit pentru provocarea care mă așteaptă.", a scris olandezul pe contul său de Twitter.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo