Articol scris de Romeo Ene
Antrenorul german are o relaţie bună cu Daniel Levy, iar asta l-ar putea ajuta să devină managerul lui Spurs. De asemenea, Klinsmann a dezvăluit că se află în discuţii pentru ocuparea postului de antrenor la Tottenham, echipă ce a încheiat sezonul alături de Ryan Mason pe bancă, după demiterea lui Jose Mourinho în luna aprilie. Portughezul este în prezent antrenorul Romei.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Iranului i-a cerut demisia din FIFA lui Jurgen Klinsmann după declarațiile acestuia
27/11/2022 LA 15:53

Jurgen Klinsmann, tentat să accepte oferta lui Spurs

Klinsmann, care a fost antrenor în trecut la Bayern sau la naţionalele Statelor Unite şi Germaniei, a fost un jucător emblematic pentru Tottenham, iar germanul a recunoscut pentru aceeaşi sursă că a purtat discuţii cu preşedintele lui Spurs, Daniel Levy, în legătură cu preluarea postului vacant de antrenor, dar a mărturisit că mai are nevoie de timp pentru a clarifica anumite lucruri legate de contractul său.
Klinsmann, care a evoluat în două rânduri pentru echipa din nordul Londrei, are 56 de partide în care a marcat 30 de goluri şi nu a negat faptul că şi-ar dori să revină în calitate de manager: "Tottenham este Tottenham. Întotdeauna sunt deschis la negocieri în cazul în care primesc o ofertă de la această echipă, iar pentru mine, Tottenham înseamnă mult mai mult decât oricare alt club", a declarat Klinsmann pentru ESPN.
Levy este în căutarea unui antrenor de mai mult timp, însă momentan fără succes. Atât Julian Nagelsmann, cât şi Antonio Conte au fost foarte aproape de a deveni următorul antrenor al lui Spurs, însă discuţiile nu s-au concretizat din cauza faptului că cei doi antrenori nu au fost de acord cu propunerea primită din partea echipei din nordul Londrei.

Varianta "Conte" a picat

Despre fostul manager al lui Chelsea și Inter Milan, Antonio Conte, se zvonea că ar fi fost alegerea lui Spurs pentru a-l înlocui pe Mourinho în sezonul următor. Cu toate acestea, mai mulți jurnaliști susțin acum că negocierile cu managerul italian au încetat. Conte nu este convins că își dorește un loc de muncă în nordul Londrei, mai ales că forța financiară a lui Tottenham este scăzută.
Jurnalistul Matt Law a dezvăluit că Spurs nu mai încearcă să-l numească pe fostul manager al lui Chelsea și Inter Milan ca înlocuitorul permanent al lui Jose Mourinho. După concedierea "Specialului", înlocuitor temporar a fost ales Ryan Mason, dar pare puțin probabil ca Mason să-și păstreze poziția și în sezonul următor.
The Telegraph a publicat că Tottenham vizează numirea în cadrul clubului a fostului coleg al lui Conte, Fabio Paratici, fost director sportiv al lui Juventus. Acest lucru va fi independent de numirea lui Antonio în funcția de manager.
Jurnalistul Fabrizio Romano a raportat că pretențiile salariale sunt un alt punct dificil în negocierile dintre stafful managerului italian și președintele celor de la Spurs, Daniel Levy. O altă constrângere a lui Conte este legată de numărul membrilor din staff acceptat de Tottenham.
Bundesliga
Nagelsmann dă marea lovitură pe piața transferurilor! Bayern și agenții jucătorului, criticați
18/10/2021 LA 06:25
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF a făcut demersurile pentru a-l naturaliza pe puștiul minune al fotbalului european
08/10/2021 LA 05:51