Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a confirmat. După plecarea de la Liverpool se întoarce în Germania!

Ion Alexandru

Actualizat 13/07/2020 la 10:55 GMT+3

Jurgen Klopp este convins că plecarea de la Liverpool nu este acum o variantă, dar atunci când se va întâmpla va alege să se întoarcă acasă. Managerul german care a readus titlul pe Anfield după 30 de ani nu știe încă dacă va mai lucra în fotbal după ce va termina aventura de la Liverpool.

Jurgen Klopp va fi managerul lui Liverpool până în 2024

Credit imagine: SID

Jurgen Klopp a spus că își va onora contractul cu Liverpool, scadent în 2024, iar apoi vrea să se întoarcă în Germania. Klopp a adus titlul pe Anfield la aproape 5 ani după ce a ajuns la Liverpool. Neamțul de 53 de ani l-a înlocuit în toamna lui 2015 pe Brendan Rodgers.
Într-un interviu acordat siteului german SWr Sport, Klopp a explicat intențiile sale pe plan profesional.
Am un contract până în 2024 și intenționez să-l duc la capăt! După aceea vreau să trăiesc liniștit, poate chiar la Mainz. - Jurgen Klopp, pentru SWR Sport

Klopp vrea un an sabatic

Jurgen Klopp și-a făcut deja planul pentru 2024.
Voi lua un an de pauză și apoi mă gândesc să revin în antrenorat. Nu putem știi cum va arăta lumea peste 5 ani. Poate chiar mă voi retrage! - Jurgen Klopp, pentru SWR Sport
Într-un interviu acordat revistei germane Kicker în 2019, Klopp a lansat această ipoteză a unui an de pauză.
Când voi decide că nu mai pot să-mi fac meseria în ritmul meu atunci voi sta pe margine un an. O pauză este mereu un lucru care îți încarcă bateriile. - Jurgen Klopp, pentru Kicker (2019)
După această declarație fanii lui Liverpool au fost neliniștiți, dar semnarea unui nou contract până în 2024, cu un salariu dublu, a calmat spiritele anul trecut.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo