În debutul partidei de săptămâna trecută de pe Goodison Park, Van Dijk a fost căutat de Fabinho, cu o centrare în careul lui Pickford. Goalkeeper-ul a ieșit cu ambele picioare înainte și i-a prins genunchiul fundașului olandez. Tehnologia VAR a intervenit imediat, iar concluzia - contestată vehement de Jurgen Klopp - a fost că Van Dijk s-a aflat în poziție de offside, motiv pentru care nu a mai fost necesară analiza faultului comis de portarul lui Everton.
La șase zile distanță, știm că Virgil van Dijk va lipsi până cel puțin la începutul sezonului trecut. La conferința de presă de dinaintea meciului cu Sheffield United, programat mâine, în direct pe Eurosport, Jurgen Klopp a declarat că momentul la care olandezul va reveni pe teren este încă necunoscut.

Situația lui Virgil van Dijk, îngrijorătoare pentru Liverpool

Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
"Pot înțelege de ce oamenii sunt atât de interesați de Virgil. Este bine în condițiile date, se află în așteptarea operației acum. Sincer să fiu, nici măcar nu vrem să știm cât va lipsi, știm de asemenea că recuperarea va dura mult timp, asta ne e clar, toți oamenii sunt diferiți, nici nu ar avea sens să spunem când revine pe teren. Cu toții ne comportăm diferit, deci nu are sens să anticipăm în acest moment", a spus Jurgen Klopp la conferința de presă.
De obicei, o astfel de accidentare poate necesita o perioadă de recuperare între 6 și 12 luni, iar totul depinde de jucător și felul în care acesta revine la normal după operație.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21