Liverpool ne-a obișnuit în ultimii ani cu mutări extrem de inspirate, Klopp preferând să aștepte și să analizeze foarte bine oportunitatea unor mișcări de trupe. Din acest punct de vedere, probabil fanii și-ar fi dorit mai multă acțiune pe piața de mercato, însă e limpede că germanul de la cârma formației de pe Anfield nu dă foarte des greș când aduce un fotbalist pe Anfield.
Acum, pentru perioada de transferuri din vară, ținta numărul unu pare să fie Joao Felix. Un atacant extrem de tânăr, care are calități excepționale, dar care a confirmat doar parțial la Atletico Madrid. Simeone e nemulțumit că fotbalistul său se accidentează prea des și nu e încântat de modul în care acesta face faza defensivă. Felix e un fotbalist polivalent, putând evolua ca al doilea vârf, dar și în bandă.
Liverpoolecho.co.uk anunță că, dacă formația rojiblanco nu va prinde Champions League, șefii spaniolilor îl vor pune pe lusitan pe lista de transferuri, iar "cormoranii" vor face imediat o ofertă.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22
CITEȘTE ȘI:
SUPRIZĂ! FOSTUL CĂPITAN AL BARCELONEI, PUYOL SE MUTĂ DIN SPANIA

Joao Felix, perfect pentru Liverpool. Pleacă Mane?

Klopp îl vede pe Joao Felix un jucător care s-ar integra perfect la Liverpool și care poate să aplice filosofia sa despre fotbal fără mari probleme. Singura problemă va fi legată de preț, în contextul în care tânărul de 22 de ani a ajuns pe Wanda Metropolitano pentru 127 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri (cel mai scump transfer din istoria lui Atletico).
Evident, Liverpool nu e dispusă să achite o asemenea sumă, dar e foarte probabil ca ibericii să fie nevoiți să vândă mult sub preț, în contextul necalificării în UCL. În acest moment, Joao Felix e cotat de siteul de specialitate transfermarkt.de la "doar" 60 de milioane de euro.
Un astfel de transfer va însemna probabil sigur renunțarea la tratativele de prelungire cu Mane. Senegalezul a refuzat deja o ofertă a lui Liverpool, iar clubul vrea să se asigure, prin mutările făcute în vară, că nu va rămâne descoperit în cazul în care Sadio va pleca liber în 2023. Cel mai probabil, dacă Joao Felix va fi adus, lui Mane i se va permite să plece încă din vara acestui an, contra unei sume de bani. În presa din Vest s-a speculat că atât Real Madrid, cât și Barcelona ar fi interesate de serviciile fotbalistului african.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26