Carles Puyol a câștigat absolut tot în cariera de fotbalist și acum este un jucător important în piața de realitate virtuală. Fostul campion mondial și european cu Spania s-a mutat în...Andorra de o lună. Căpitanul Barcelonei din vremea în care catalanii cucereau 3 trofee Champions League și-a stabilit reședința în orașul La Massana împreună cu soția sa, Vanesa Lorenzo, dar și cele două fiice ale lor. Motivul schimbării este participarea sa la proiectul The Olyverse, creat de compania Olyseum, legat de realitatea virtuală și al cărui partener Puyol este de șase ani.
Olyseum își propune să creeze un univers virtual în care participanții săi să poată participa și interacționa cu vedetele fotbalului. De fapt, aceasta este afacerea în care a investit cei mai mulți bani câștigați din fotbal de către Puyol. Scopul este de a captura vedete pentru a participa la proiect. În același proiect, deși într-un alt departament, cel de modă, va participa Vanesa Lorenzo, fost model profesionist.
Citește și:
Liga Campionilor UEFA
Până și cei mai mari rivali sunt uluiți de geniul lui Benzema! Ce au postat Dani Alves și Puyol
10/03/2022 LA 07:23
Scopul este de a crea un metavers care să permită utilizatorilor săi să interacționeze virtual cu idolii lor, care vor face parte din proiect. Motivul pentru care Puyol s-a mutat în Andorra, potrivit La Vanguardia, este faptul că 80% dintre partenerii companiei își au reședința în această țară.

Carles Puyol, simbolul Barcelonei

Carles Puyol este catalan și a jucat doar la Barcelona. Deși a început fotbalul ca portar, Puyol a devenit celebru în toată lumea pentru evoluțiile sale ca fundaș central. Catalanul a cucerit 18 trofee în tricoul Barcelonei, dintre care de 3 ori câștigător al Champions League. Puyol a strâns 100 de meciuri în naționala Spaniei, alături de care a fost campion european în 2008 și mondial în 2010.
Premier League
Revoluție la Chelsea!Pleacă 10 jucători, Tuchel îi "sparge pușculița" lui Abramovich pentru întăriri
14/02/2022 LA 05:31
Liga
Barcelona a smuls un egal dramatic în "Derbyul Catalunyei", cu un gol marcat în minutul 90+6
13/02/2022 LA 22:02