Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Carles Puyol pentru Suso după victoria Barcelonei. Cum l-a ironizat catalanul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/03/2021 la 09:48 GMT+2

Carles Puyol i-a răspuns lui Suso după ce mijlocașul Sevillei publicase pe Twitter o postare ironică la adresa Barcelonei după meciul tur.

Carles Puyol FC Barcelona

Credit imagine: Eurosport

Barcelona a învins-o din nou pe Sevilla, după ce echipa blaugrana a câștigat și în LaLiga, în urmă cu doar 5 zile. Messi&co au reușit două goluri care au trimis meciul în prelungiri, unde catalanii au marcat încă o dată.
După meciul din tur, câștigat de Sevilla cu 2-0, Suso a distribuit pe contul său de Twitter o postare cu declarația lui Pedri, cel care spunea: ”Cred că a fost penalty, nu știu dacă l-a faultat pe Jordi Alba în afara sau în interiorul careului. VAR va decide”.
Suso a distribuit postarea alături de emoji-uri care râd cu lacrimi, semn că îl lua peste picior pe Pedri.
Acum, Puyol i-a răspuns mijlocașului Seville după revenirea spectaculoasă a Barcelonei. Puyol a distribuit la rândul său postarea lui Suso însă i-a transmis: ”Noapte bună!”.

Barcelona, repetiție pentru PSG

Dembele a deschis rapid scorul în minutul 12 cu un șut superb din afara careului direct la vinclu, lăsându-l fără reacție pe Vaclik.
După un final cu Barcelona presând ca la handbal, Sevilla a cedat în ultimul minut și golul lui Pique a trimis meciul în prelungiri, după ce în minutul 92, Fernando fusese eliminat. Braithwaite a închis tabela în minutul 95, în prima repriză de prelungiri.
Calificarea le dă aripi catalanilor înainte de returul din Liga Campionilor, acolo unde însă are de întors un 4-0 contra lui PSG.
Barcelona va juca miercuri, 10 martie, la Paris contra lui PSG, care nu va conta pe Moise Kean, găsit pozitiv la testul de Covid19.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo