Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp îl vrea pe Sokratis la Liverpool! Cei doi au lucrat foarte bine la Borussia Dortmund

Nicu Savin

Publicat 25/01/2021 la 16:40 GMT+2

Liverpool are serioase probleme defensive din cauza accidentărilor celor mai buni fundași centrali, iar Klopp este în căutarea soluțiilor pentru a le remedia. Cum transferul unui fundaș central de mare valoare este greu de realizat în această iarnă, managerul "cormoranilor" ia în calcul o soluție de moment și vrea să aducă pe Anfield un jucător cu experiență, pe care îl cunoaște de la Dortmund.

Jürgen Klopp - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Parcursul mai puțin bun al lui Liverpool din acest sezon se datorează în special problemelor din centrul apărării. "Cormoranii" i-au pierdut încă din startul stagiunii pe Van Dijk și Joe Gomez, iar Matip este și el predispus la accidentări, astfel că germanul a fost nevoit fie să apeleze la jucători fără experiență (Rhys Williams), fie să improvizeze folosind jucători care joacă de obiecei pe alte posturi (Fabinho sau Henderson).
Problemele sunt evidente și necesită o rezolvare imediată. Liverpool îl dorește pe Ben White, dar negocierile cu Brighton ar puta fi dificile, iar perioada de mercato se încheie în curând. În aceste condiții, Jurgen Klopp este hotărât să apeleze la o soluție surprinzătoare, și anume la Sokratis Papastathopoulos, fotbalist care și-a reziliat contractul cu Arsenal săptămâna trecută.
Sokratis & Klopp

Jurgen Klopp îl vrea pe Sokratis la Liverpool

The Athletic scrie că oficialii "cormoranilor" l-au contactat pe Sokratis zilele trecute și așteaptă răspuns din partea acestuia. Klopp îl cunoaște foarte bine pe grec de pe vremea când antrena la Borussia Dortmund, unde chiar el a insistat să fie transferat de la Werder Bremen. Klopp și Sokratis au lucrat 2 ani împreună (2013-2015) și au avut o relație foarte bună la Dortmund.
După toate probabilitățile, Liverpool vrea o colaborare pe termen scurt cu Sokratis. Deși nu a mai jucat din august 2020, elenul ar putea fi o soluție bună de moment pentru Liverpool. Antrenorul îl cunoaște și experiența l-ar putea ajuta să facă față la Liverpool, el neavând nevoie de o perioadă de acomodare cu fotbalul britanic, pe care îl cunoaște foarte bine.
După ce s-a despărțit de Arsenal, presa elenă a scris că fundașul este dorit insistent de Olimpiacos, dar planurile campioanei Greciei ar putea fi date peste cap de această ofertă surprinzătoare de la Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo