Parcursul mai puțin bun al lui Liverpool din acest sezon se datorează în special problemelor din centrul apărării. "Cormoranii" i-au pierdut încă din startul stagiunii pe Van Dijk și Joe Gomez, iar Matip este și el predispus la accidentări, astfel că germanul a fost nevoit fie să apeleze la jucători fără experiență (Rhys Williams), fie să improvizeze folosind jucători care joacă de obiecei pe alte posturi (Fabinho sau Henderson).
Problemele sunt evidente și necesită o rezolvare imediată. Liverpool îl dorește pe Ben White, dar negocierile cu Brighton ar puta fi dificile, iar perioada de mercato se încheie în curând. În aceste condiții, Jurgen Klopp este hotărât să apeleze la o soluție surprinzătoare, și anume la Sokratis Papastathopoulos, fotbalist care și-a reziliat contractul cu Arsenal săptămâna trecută.
https://i.eurosport.com/2013/11/25/1139752.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 17 ORE

Jurgen Klopp îl vrea pe Sokratis la Liverpool

The Athletic scrie că oficialii "cormoranilor" l-au contactat pe Sokratis zilele trecute și așteaptă răspuns din partea acestuia. Klopp îl cunoaște foarte bine pe grec de pe vremea când antrena la Borussia Dortmund, unde chiar el a insistat să fie transferat de la Werder Bremen. Klopp și Sokratis au lucrat 2 ani împreună (2013-2015) și au avut o relație foarte bună la Dortmund.
După toate probabilitățile, Liverpool vrea o colaborare pe termen scurt cu Sokratis. Deși nu a mai jucat din august 2020, elenul ar putea fi o soluție bună de moment pentru Liverpool. Antrenorul îl cunoaște și experiența l-ar putea ajuta să facă față la Liverpool, el neavând nevoie de o perioadă de acomodare cu fotbalul britanic, pe care îl cunoaște foarte bine.
După ce s-a despărțit de Arsenal, presa elenă a scris că fundașul este dorit insistent de Olimpiacos, dar planurile campioanei Greciei ar putea fi date peste cap de această ofertă surprinzătoare de la Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42