Liverpool are o serie teribilă, care a culminat cu înfrângerea de pe Old Trafford, din Cupa Angliei, scor 3-2 pentru "diavoli". Dacă până acum slăbiciunile din defensivă nu au fost atât de evidente, problemele la finalizare fiind cele care au ridicat probleme, în confruntarea de duminică s-au văzut și limitele în apărare.
Fără Van Dijk și Joe Gomez - care vor rata probabil tot sezonul - și cu Matip predispus la accidentări, Klopp a ajuns în unele partide să evolueze cu doi închizători (Fabinho și Henderson) în linia de 4 din fața lui Alisson.
Această situație nu mai poate continua, sunt convinși jurnaliștii englezi, altfel Liverpool riscă să nu se califice pentru ediția viitoare a Champions League. Conducerea e conștientă de acest lucru și e covinsă că trebuie aduse întăriri în linia defensivă. A mai rămas doar o săptămână din actuala fereastră de mercato, iar The Mirror susține că numele lui Ben White e din nou din ce în ce mai prezent pe buzele oficialilor de pe Anfield.
Premier League
Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, dar adevărul e următorul"
ACUM 8 ORE

Liverpool dispusă să facă sacrificii financiare pentru transferul lui Ben White

Ochit de Klopp încă de iarna trecută, când era împrumutat la Leeds, White nu doar că ar reprezenta o soluție pe termen lung, dar are capacitatea să se integreze încă de acum în primul "11" al "cormoranilor".
După ce în vară nu au cheltuit foarte mult pentru achiziţii, e de aşteptat ca şefii campioanei să aducă un fundaş central de valoare, care ulterior să fie titular, lângă Van Dijk. S-a discutat despre Conor Coady, căpitanul lui Wolverhampton, care prezintă marele avantaj - pe lângă evoluţiile impresionante - că e un produs al lui Liverpool, iubeşte şi cunoaşte perfect clubul. Totuşi, Nuno Espirito Santo nu vrea să se despartă de cel mai bun om din defensiva sa, astfel că Jurgen Klopp are şi alte soluţii. Upamecano, de la Leipzig, era varianta ideală, dar acesta e prea scump pentru a fi obiectul unei mutări la jumătatea sezonului.
Ca atare, toate indiciile duc către fundaşul de 23 de ani al lui Brighton, Ben White. Împrumutat anul trecut la Leeds, apărătorul a fost unul dintre principalii artizani ai promovării trupei lui Bielsa.
Oficialii lui Leeds au făcut tot posibilul să îl cumpere definitiv în inter-sezon, dar Brigton a refuzat o ofertă de aproape 30 de milioane de lire pentru tânărul fundaş. White a devenit titular incontestabil pentru trupa lui Graham Potter, având evoluţii extrem de apreciate în acest debut de sezon. Astfel, conform sursei citate, în momentul în care Liverpool s-a interesat de posibilitatea de a-l transfera, în iarnă, oficialii "pescăruşilor" nu au oferit un răspuns negativ, dar au fixat un preţ prohibitiv: 50 de milioane de euro. O sumă pe care campioana Angliei nu a fost dispusă să o achite. Dar acum lucrurile s-au înrăutățit vizibil, iar Liverpool a intrat în criză de timp. Vorbim de un apărător cu un imens potenţial, care a confirmat în Premier League, astfel că nu e exclus ca în următoarea săptămână să asistăm la transferul iernii în fotbalul mondial.
Dacă transferul lui Ben White se va face contra sumei de 50 de milioane de euro, așa cum se speculează, fundașul va deveni al 4-lea cel mai scump jucător din istoria lui Liverpool. Până acum, doar venirile lui Van Dijk, Alisson și Naby Keita au costat mai mult de 50 de milioane de euro.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
"Merită să fie cel mai bine plătit jucător!" Liverpool, sfătuită să-i facă toate poftele lui Salah
ACUM O ZI
Premier League
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
IERI LA 10:28