Liverpool a visat frumos astăzi, în contextul în care City a fost condusă cu 2-0 pe teren propriu de Aston Villa. Egalul pe Etihad le era suficient "cormoranilor", condiție să se impună cu Wolves (au și făcut-o, 3-0), dar băieții lui Guardiola au marcat 3 goluri în 5 minute pentru o remontada de zile mari.
Guardiola a vorbit la superlativ despre Klopp și băieții lui, care i-au împins la limită în lupta pentru titlul în cel mai puternic campionat din lume, iar tehnicianul de pe Anfield a răspuns cu aceeași monedă, cu clasă.
"Vreau să felicit Manchester City și pe Pep Guardiola pentru titlu. Vreau să le mulțumesc și lui Aston Villa și Wolverhapton pentru că au făcut această bătălie atât de palpitantă până în ultima clipă. Nu e rezultatul pe care ni-l doream, dar a fost un adevărat rollercoaster. Nu știu exact cum s-a jucat pe Etihad, dar am aflat că e 1-0, apoi 2-0. Evident, în acest context dezamăgirea e mare. Dar dacă era 5-0 în minutul 10 pentru City, nu ar fi fost ceva ieșit din comun. Am acumulat 92 de puncte, ceea ce e absolut incredibil. Am vrut să câștigăm toate trofeele, dar cred că suntem bine și așa, am făcut un sezon mare", a spus Klopp la microfonul BBC.
Premier League
Manchester City a perfectat transferul lui Kalvin Phillips! Suma considerabilă plătită de "cetățeni"
ACUM 5 ORE

Klopp: "E o bucurie să vin la antrenamentele lui Liverpool în fiecare dimineață"

Klopp a devenit puțin melodramatic, amintindu-și cum a ratat dramatic o promovare cu Mainz, însă și-a revenit repede, explicând de ce nu e loc pentru dezamăgire, chiar dacă titlul a fost pierdut la un punct.
Discursul extrem de pozitiv al lui Klopp trebuie citit și în cheia finalei Champions League, Salah&Co având nevoie de un moral excelent înainte de ultimul act, de la Paris, de sâmbătă (contra lui Real Madrid).
"Să termin pe 2 e povestea vieții mele. Sunt încă deținătorul unui record nedorit: am condus echipa care a acumulat cele mai multe puncte în 2.Bundesliga și nu a promovat. Dar nu am de ce să fiu dezamăgit de această stagiune, băieții au dat totul, am urmărit-o pe City de când nimeni nu ne mai dădea șanse la titlu. Am împins la limită cea mai bună formație din lume și asta e cu adevărat special. Vom construi din nou pentru stagiunea viitoare și vom încerca atunci să luăm titlul", a mai spus Klopp, pentru a încheiat cu un mesaj superb pentru vestiarul lui Liverpool: "Le transmit ceea ce le-am spus de 500 de milioane de ori: acesta e cel mai bun grup pe care l-am avut vreodată sub comanda mea. E o bucurie să vin la antrnenamente în fiecare dimineață".
Cu succesul contra lui Wolves, Liverpool a terminat al 5-lea sezon din istorie fără să piardă vreun meci pe teren propriu.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
ACUM 6 ORE
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
ACUM 7 ORE