Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp vrea să schimbe regulile în Premier League! "Puștii lui Liverpool merită să fie campioni"

Ion Alexandru

Actualizat 04/07/2020 la 11:01 GMT+3

Jurgen Klopp este supărat pentru că Premier League impune jucătorilor să aibă cel puțin 5 meciuri în Premier League pentrua primi medalia de campion. "Le dau medalia mea!"

Jürgen Klopp vrea medalii de campion pentru toți membrii lotului

Credit imagine: SID

Jurgen Klopp spune că va face în așa fel încât toți membrii echipei sale vor primi medalia de campion la finalul sezonului. Neamțul este foarte supărat că Premier League impune jucătorilor ca ei să aibă cel puțin în 5 meciuri din cele 38 ale actualului sezon pentru a pleca acasă cu o medalie. Liverpool va primi trofeul pentru prima dată după 30 de ani!
Harvey Elliot in Aston Villa-Liverpool

Grădinița lui Liverpool

Jurgen Klopp vrea să le ofere șansa puștilor care au contribuit la acest titlu să fie recompensași cu o medalie. Harvey Elliott, Curtis Jones și Neco Williams tinerii crescuți la academie care sunt la echipa mare, dar conform normelor impuse de Premier League nu îndeplinesc condițiile pentru premiere.
Klopp spune că nu le va face cadou prezența per teren în finalul sezonului doar pentru a putea fi medaliați. Liverpool mai are de jucat 6 etape și are deja titlul asigurat!
Meciurile în Premier League nu sunt cadouri de Crăciun!
Managerul lui Liverpool spune că este gata să le ofere prima sa medalie de campion în Anglia celor care nu vor strânge 5 meciuri în acest sezon de Premier League.
Regulile ar trebui schimbate și normal este dacă joci un meci să primești medalia de campion. Nu știu cine a avut această idee, dar nu cred că a gândit corect. Oamenii aceștia nu înțeleg cât de importantă este echipa pentru a reuși să câștigi campionatul. Sunt jucători care fac 5 milioane de antrenamente pe sezon ți dacă nu sunt la nivelul cel mai ridicat, echipa nu poate să emite pretenții de titlu. Dacă va fi nevoie, le dau medalia mea!
Klopp va facce totul ca puștii săi să primească medaliile
Cine decide cât trebuie să intre pe teren un jucător pentru a primi recunoașterea eforturilor sale? Dacă va fi nevoie, voi produce eu medaliile pentru ei!
Pantilimon a fost campion de două ori cu Manchester City, dar a primit o singură medalie

Pantilimon a primit medalia până la urmă

Costel Pantilimon a fost victima acestei reguli. Portarul român a fost în lotul lui Manchester City în 2012, dar nu a primit merdalia de campion, asta deși apărase în 5 partide. Atunci regulamentul prevedea că trebuie să joci în 10 meciuri. În 2014, Pantilimon a beneficiat de micșorarea numărului de meciuri la 5 și a plecat acasă fericit, cu medalia la gât. Acum 6 ani, portarul naționalei a apărat în 7 partide ale lui Manchester City, în locul lui Joe Hart, și a primit medalie până la urmă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo