Cea mai lungă așteptare a luat sfârșit cu exact o săptămână în urmă. Agonie. Furie. Tristețe. Speranțe. Resemnare. Fanii lui Liverpool au trecut prin toate aceste stări și multe altele în ultimii 30 de ani în așteptarea titului care parcă se încăpățâna să nu mai vină și pe Anfield. Până când a venit un anume german, cu șapcă și ochelari și nimic n-a mai fost la fel.
Liverpool a ajuns la acest titlu printr-un asalt încontinuu, aproape fără pauză, asupra celorlalte echipe. Dominația echipei din acest sezon nu poate fi contestată de nimeni. Nici măcar pandemia de coronavirus nu i-a putut opri. Dacă aștepți 30 de ani pentru un titlu, ar fi bine să fie unul convingător. Iar acesta este cu siguranță unul convingător. Probabil printre cele mai dominante echipe din istoria Premier League.

Când va primi Liverpool trofeul pentru campioana Premier League

Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 10 ORE
Ziua în care îl vom vedea pe Jordan Henderson ridicând trofeul deasupra capului a fost anunțată în mod oficial astăzi, chiar de Cormorani, pe rețelele de socializare. Băieții lui Klopp se vor bucura de cel de-al 19-lea titlu al lui Liverpool pe 22 iulie, atunci când vor primi pe Anfield vizita rivalilor de la Chelsea, ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon competițional. De la ora 22.15, meciul dintre Liverpool și Chelsea, la fel ca ceremonia de premiere, vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport 1.
Meciul cu Chelsea ar fi trebuit să aibă loc pe 18 iulie, însă Albaștrii vor evolua în semifinalele Cupei Angliei pe 19 iulie, împotriva lui Man United, astfel că duelul a fost amânat cu patru zile. Ziua de 22 iulie va marca 11,040 zile de când Liverpool a câștigat pentru ultima data titlul în Premier League, în 1990.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06