Tierney a acuzat o lovitură puternică la umărul drept, după un contact cu Michail Antonio, atacantul celor de la West Ham. Fundașul lui Arsenal a primit îngrijiri medicale pe teren, apoi a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Conform presei din Anglia, Tierney va sta departe de teren până în luna martie a anului viitor.

Probleme mari de lot pentru Arsenal

Tierney a bifat 11 apariții în toate competițiile pentru formația pregătită de Freddie Ljungberg. Apărătorul scoțian nu este singurul jucător accidentat din lotul "tunarilor". Bellerin, Ceballos, Holding, Pepe și Xhaka vor fi indisponibili pentru meciul de joi, din grupele Europa League, contra celor de la Standard Liege.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/11/2734436.jpg
Arsenal este lider în grupa F, cu 10 puncte acumulate în cinci runde. Ca să-și asigure calificarea în "16-imile" competiției, "tunarii" nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de patru goluri, performanță care, cu siguranță, va fi foarte greu de realizat pentru belgieni. În celălalt meci al grupei, Eintracht Frankfurt va primi vizita celor de la Vioria Guimaraes.

Situația grupei F:

  • 1. Arsenal 10p
  • 2. Frankfurt 9p
  • 3. Standard Liege 7p
  • 4. Guimaraes 2p
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 17 ORE
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 21 ORE