Tierney a acuzat o lovitură puternică la umărul drept, după un contact cu Michail Antonio, atacantul celor de la West Ham. Fundașul lui Arsenal a primit îngrijiri medicale pe teren, apoi a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Conform presei din Anglia, Tierney va sta departe de teren până în luna martie a anului viitor.

Probleme mari de lot pentru Arsenal

Tierney a bifat 11 apariții în toate competițiile pentru formația pregătită de Freddie Ljungberg. Apărătorul scoțian nu este singurul jucător accidentat din lotul "tunarilor". Bellerin, Ceballos, Holding, Pepe și Xhaka vor fi indisponibili pentru meciul de joi, din grupele Europa League, contra celor de la Standard Liege.
Liga
Real Madrid vrea să-și ia un fundaș din Premier League! Oferta pe care au pregătit-o "galacticii"
28/03/2022 LA 09:10
https://i.eurosport.com/2019/12/11/2734436.jpg
Arsenal este lider în grupa F, cu 10 puncte acumulate în cinci runde. Ca să-și asigure calificarea în "16-imile" competiției, "tunarii" nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de patru goluri, performanță care, cu siguranță, va fi foarte greu de realizat pentru belgieni. În celălalt meci al grupei, Eintracht Frankfurt va primi vizita celor de la Vioria Guimaraes.

Situația grupei F:

  • 1. Arsenal 10p
  • 2. Frankfurt 9p
  • 3. Standard Liege 7p
  • 4. Guimaraes 2p
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
ACUM 13 ORE
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41