Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a anunțat noul obiectiv al lui Liverpool, după ce cormoranii au ajuns pe 7 în Premier League

Irina Aldea

Publicat 07/03/2021 la 15:25 GMT+2

Campioana en-titre din Premier League, Liverpool, a ajuns pe locul 7 în clasament, iar criza de pe Anfield se adâncește. Jurgen Klopp a anunțat noul obiectiv al "cormoranilor".

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool, campioana en-titre din Premier League, nu se regăsește în acest sezon în Anglia. Trupa de pe Anfield a suferit al cincilea eşec consecutiv pe teren propriu, o premieră în istoria grupării care a cucerit anul trecut titlul, după o pauză de 30 de ani. Liverpool a încasat o înfrângere dureroasă în fața lui Chelsea în etapa a 29-a din Premier League, scor 0-1, iar criza campioanei continuă să persiste.
Acum, Jurgen Klopp se vede nevoit să facă schimbări în echipă și să reconfigureze lista de priorități. Dacă la începutul sezonului își propusese să găsească echilibrul perfect între competiții, germanul este hotărât acum să lupte cu orice preț pentru Top 4 în Premier League, misiune care pare dificilă la cum arată acum trupa de pe Anfield, ajunsă pe poziția a șaptea în clasamentul din Anglia.

Care este noul obiectiv al lui Liverpool. Anunțul lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a transmis, înaintea meciului de azi de pe teren propriu cu Fulham, că nu va renunța la Premier League nici măcar în cazul în care Champions League îi va oferi o posibilitate mai bună de a-și prelungi parcursul în "competiția regină" a Europei. Klopp a precizat că nu va permite ca UCL să le distragă atenția băieților lui de la competiția internă.
"Jucăm duminică cu Fulham și trei zile mai târziu cu Leipzig. Nu mă pot gândi la Champions League acum. Voi vedea pe cine voi folosi duminică și apoi pe cine voi introduce pe teren miercuri, dar nu se pune problema să renunțăm la Premier League. Asta nu se va întâmpla niciodată. Liverpool este prea mare, mulți prea mulți oameni sunt interesați de soarta acestui club ca să renunțăm pur și simplu. Nu jucăm în spatele ușilor închise, departe de camere, totul se întâmplă în fața oamenilor și suntem responsabili să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci pe care-l jucăm ca să putem câștiga. Orice ar fi, aceasta este atitudinea pe care o vom păstra", a spus Jurgen Klopp înaintea meciului de azi cu Fulham, meci care va fi transmis în direct pe Eurosport 1, de la ora 16.00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo