"Cormoranii" au avut un meci complicat la Londra. Deși au condus cu 2-1, Salah&Co puteau la fel de bine să piardă, dacă ne gândim la ocaziile rarisime ratate de Son, Alli sau Kane.
În prima repriză, Klopp a fost avertizat de Paul Tierney pentru proteste, însă germanul consideră că a avut toate motivele din lume să fie nervos, în condițiile în care centralul a luat două decizii care ar fi schimbat fața și soarta meciului, ambele împotriva lui Liverpool. Mai întâi a fost vorba de un fault extrem de dur al lui Kane, pentru care căpitanul Angliei a văzut doar galben, pentru ca apoi trupei de pe Anfield să îi fie refuzat un penalty, la Diogo Jota.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
"Nu am nicio idee de ce arbitrul are o problemă cu mine. Mi-a dat cartonaș galben, nu e normal să îmi manifest punctul de vedere după două astfel de decizii? Aș fi preferat să nu mă pedepsească, ci să-i pedepsească pe cei din teren, așa cum trebuia. Mi-a spus că Jota s-a oprit din proprie inițiativă, că a căutat penaltyul. E incredibil. A avut cel mai bun loc de pe teren, a fost perfect plasat și nu dă 11 metri. Va trebui să îl întrebați voi care e problema pe care o are cu mine", a spus Klopp la final.
CITEȘTE ȘI:
UNDE VA JUCA ERIKSEN, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE INTER? ANUNȚUL FĂCUT DE IMPRESARUL LUI

Ce a discutat Klopp cu Paul Tierney, la vestiar?

Întrebat ce i-a spus centralului la final, la vestiar, Klopp a dezvăluit că i-a reproșat fazele mai sus menționate.
"I-am spus că nu a jucat fotbal și că nu înțelege lucruri elementare. Jota s-a oprit? Da, pentru că voia să tragă. Nu poți și să alergi și să șutezi, în unele situații", a mai spus Klopp, care, întrebat dacă Robertson a fost eliminat corect, să spună: "Da, cu siguranță poți să îi dai roșu. Dar lui Kane nu îi dai roșu? Dacă Robbo avea piciorul în pământ, acum vorbeam de ruptură mai mult ca sigur".
Nervii lui Klopp vin atât din frustrarea provocată de deciziile lui Tierney, dar și ca urmare că simte că titlul s-ar putea îndepărta de echipa sa. Aceasta este cea mai aglomerată perioadă a anului, iar Liverpool nu are un lot de valoarea lui City, care să îi permită să rotească prea mult. "Cetățenii" merg ceas și cu greu vor putea fi opriți de cineva, mai ales că Liverpool va rămâne la începutul lui ianuarie fără 3 dintre cei mai buni jucători (Salah, Mane și Keita, care vor merge la Cupa Africii).
Liverpool este pe 2 în clasament, la 3 puncte de City. Pentru "cormorani" urmează o partidă ușoară pe hârtie, contra lui Leeds, formație în degringoladă, care a primit 14 goluri în ultimele 3 partide (de la Arsenal, Chelsea și City).
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53