Inter și Christian Eriksen au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Danezul nu poate juca în Serie A cu pacemakerul care i-a fost instalat după problemele la inimă, iar nerazzurrii i-au permis să se transfere în altă parte fără vreo pretenție financiară.
Mijlocașul a trecut peste problemele cauzate din infarct și vrea cu orice preț să își continue activitatea, după ce medicii l-au asigurat că, în condiții normale, nu va avea vreo problemă să își continue cariera. Este un caz similar cu cel al lui Daley Blind, de la Ajax, care evoluează sub semnătură, după ce a avut probleme cardiace. În Italia, legislația e clară și fotbalistul nu poate continua la nivel de Serie A sau B, astfel că Inter și reprezentanții lui Eriksen au ajuns la un acord pentru încetarea contractului.
Acum, potrivit lui Martin Schoots, agentul fotbalistului, Eriksen are 4 oferte să își continue activitatea, deși în acest moment nu se știe cu exactitate dacă el va putea reveni pe teren într-un meci oficial din primăvara care urmează sau va trebui să aștepte startul sezonului viitor. Momentant danezul încă se antrenează la Milano, dar nu o va face pentru mult timp, în contextul în care, în Italia, nu îi este permis nici măcar să meargă la sala de forță, după problemele avute.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
ACUM 13 ORE
"Sunt deja patru cluburi care s-au interesat despre situația lui Christian. Pot să vă spun că există interes clar din partea unui club danez. El se simte foarte bine fizic, tot feedbackul primit de la medici este pozitiv", a dezvăluit Martin Schoots pentru Ekstra Bladet.
CITEȘTE ȘI:
Rezumatul meciului Tottenham - Liverpool, 2-2

Cele 4 formații care se luptă pentru Eriksen

Deși agentul lui Eriksen nu a nominalizat vreo formație, cele 4 cluburi au fost aflate de presa din Vest.
Formația din Danemarca la care a făcut referire impresarul este nimeni alta decât Odense, echipă care i-a oferit de curând baza proprie pentru a se antrena. Danezul fost crescut la Odense, dar nu a apucat să debuteze pentru echipa mare, ajungând la Ajax Amsterdam în 2008, unde a devenit un jucător exponențial.
De altfel, Ajax este a doua variantă pentru Eriksen, în contextul în care Daley Blind le-a dat asigurări oficialilor "lăncierilor" că situația lui Chrisitan este similară cu a sa și că fotbalistul ar trebui să își continue cariera fără mari probleme.
Din Premier League, campionat unde Eriksen s-a desăvârșit ca fotbalist, Newcastle și-a manifestat intenția de a-l transfera. Gruparea lui Eddie Howe e într-o situație teribilă, fiind amenințată cu retrogradarea, iar șefii anunță mutări de răsunet în perioada de mercato din ianuarie, pentru a se evita Championship.
În fine, a 4-a formație care e pe urmele lui Eriksen e Tottenham, deși aici există un semn de întrebare, în contextul în care Conte nu a avut o relație prea bună cu mijlocașul, la Inter. Dar Daniel Levy îl vrea cu orice preț, considerându-l piesa lipsă din puzzle. După plecarea mijlocașului în Serie A, Spurs nu a mai avut un mijlocaș coorodonator capabil să dea ultima pasă, iar acest lucru s-a repercutat asupra evoluțiilor lui Kane. Golgheterul echipei vine mult în spate, pentru a "culege" mingi și s-a transformat într-un veritabil număr 10. Asta cu toate că, dacă ar fi servit ideal, ar fi cu siguranță unul dintre cei mai letali atacanți de careu din lume.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 13 ORE
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 15 ORE