Christian Eriksen este tot mai aproape de revenirea pe gazon, după infarctul suferit în vară, la Euro. Medicii i-au instalat un stimulator cardiac și l-au asigurat că, în condiții normale, nu va avea vreo problemă să își continue cariera. Este un caz similar cu cel al lui Daley Blind, de la Ajax, care evoluează sub semnătură, după ce a avut probleme cardiace.
Problema pentru fostul mijlocaș al lui Spurs e că el nu își putea continua cariera în Serie A, la Inter, legislația în Italia fiind clară în acest sens, Liga de Fotbal nedorind să își asume vreun risc. Ca atare, oficialii lui Inter au ținut cont de dorința jucătorului și au ajuns la un acord să se înceteze colaborarea, în termeni amiabili.
Inter renunță astfel la orice pretenție de transfer pentru Eriksen, care poate semna din postura de jucător liber de contract cu orice club dorește.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:
LEONARDO, SUPER-ANUNȚ PENTRU FANII PSG: "SEMNEAZĂ PRELUNGIREA! VA RĂMÂNE LA PARIS TOATĂ CARIERA"

Eriksen a reluat antrenamentele

Danezul vrea neapărat să își continue cariera și le-a cerut celor de la Odense Boldklub permisiunea de a folosi baza de pregătire a clubului pentru antrenamente individuale, acum două săptămâni.
"Eriksen ne-a contactat și acum se antrenează singur. Este firesc pentru el, deoarece a jucat aici în tinerețe și locuiește în apropiere. Suntem foarte fericiți că îi putem oferi facilități de antrenament.", a declarat un purtător de cuvânt al clubului danez.
Eriksen fost crescut la Odense, dar nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a danezilor, ajungând la Ajax Amsterdam în 2008, unde a devenit un jucător exponențial. S-a mutat la Tottenham Hotspur în 2013, jucând în tricoul londonezilor în finala Ligii Campionilor din 2019, iar apoi a semnat cu Inter Milano, în 2020. Cu ceva timp în urmă, presa din Italia a scris că Inter a primit o ofertă de la Ajax, prin care Eriksen să ajungă înapoi la Amsterdam, la schimb cu Andre Onana, portarul suspendat o lungă perioadă pentru dopaj.
Cota de piață a lui Eriksen înainte de EURO 2020 era de 18,5 milioane de € și, deși Inter i-a dat drumul gratis, oficialii de pe Meazza se așteaptă să primească despăgubiri financiare din partea UEFA, care este obligată să facă acest lucru pentru cluburi în cazul tuturor fotbaliștilor care lipsesc o perioadă îndelungată din cauza unor accidentări suferite la meciurile dintre echipele naționale.
Acum, Eriksen este cu gândul la revenire, însă nu se știe încă dacă medicii își vor da ok-ul ca mijlocașul de 29 de ani să fie pe teren încă din această iarnă sau îl vor sfătui să aștepte sezonul următor.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11