Jurgen Klopp a făcut o achiziţie foarte importantă pentru stafful său tehnic. De pregătirea cu portarii se va ocupa, de acum înainte, legenda Claudio Taffarel, poate cel mai bun portar brazilian din istorie.
O veste excelentă pentru Alisson, dar această numire vine la pachet cu o controversă. Clubul de pe Anfield a fost de acord ca fostul coechipier al lui Hagi şi Gică Popescu să îşi păstreze şi jobul de antrenor la naţionala Braziliei. În timpul ferestrelor internaţionale, nu e nevoie de aportul său, astfel că Jurgen Klopp şi-a dat ok-ul în acest sens.
Acest fapt duce la o discuţie etică, în condiţiile în care, prin natura muncii de la club, e cât se poate de firesc ca Taffarel să aibă o relaţie excelentă cu Alisson. Acest lucru s-ar răsfrânge astfel asupra lui Ederson, portarul brazilian al lui City. E natural ca, în baza relaţiei avute, Alisson să aibă o şansă în plus în naţionala lui Tite, consideră presa din Anglia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 8 ORE
CITEŞTE ŞI:
LEWANDOWSKI SUSŢINE CĂ CE A SPUS DESPRE MESSI A FOST INTERPRETAT GREŞIT: "ASTA AM VRUT SĂ ZIC"

Alisson sau Ederson la naţionala Braziliei?

Alisson a debutat la naţionala Braziliei în 2015 şi mult timp a fost numărul 1, adunând 51 de meciuri. Ederson a sosit la lot în 2017, prinzând 17 partide. În ultima perioadă, cei doi au fost folosiţi pe rând de selecţioner, goalkeeperul lui City fiind titularul folosit în finala Copa America 2021, cu Argentina.
Ajuns la 55 de ani, Taffarel a câştigat ca jucător un Campionat Mondial (1994), evoluând apoi şi în finala din 1998, pierdută de selecao contra Franţei lui Zidane. Goalkeeperul a câştigat şi două trofee de Copa America (1989 şi 1997).
La nivel de club, a evoluat pentru Parma sau Galatasaray. Cu italienii a câştigat două Cupe Alei Italiei, dar şi Cupa Cupelor (1992-1993), pentru ca la Galata să rescrie istoria fotbalului din Turcia, alături de Hagi şi Popescu (pe lângă numeroase trofee interne, a câştigat Cupa UEFA şi Supercupa Europei - 2000).
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
IERI LA 10:38
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33