În ultimele ferestre de mercato, Klopp a fost extrem de "tăcut", nefăcând vreo mutare spectaculoasă. În vara lui 2022, lucrurile se vor schimba, însă. Totuși, Liverpool nu va intra în "licitația" pentru Haaland, cum s-a zvonit și nici Mbappe nu e o țintă, francezul fiind greu de întors din drumul spre Madrid. "Cormoranii" vor încerca aducerea altui jucător de atac: Bukayo Saka, puștiul minune al fotbalului englez, de la Arsenal.
Potrivit football.london Klopp e fermecat de calitățile tânărului jucător, a cărui explozie îi aduce aminte de Mane în perioada sa de grație. Englezul e totodată extrem de agil și un foarte bun finalizator, astfel că pare deja un pariu câștigător. Singurul semn de întrebare e legat de fizicul său, în contextul în care în perioada petrecută pe Emirates a arătat că e predispus la accidentări.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
CITEȘTE ȘI:
TOP 10 JUCĂTORI DISPERAȚI SĂ ÎȘI SCHIMBE ECHIPELE ÎN ACEASTĂ IARNĂ

Saka vrea la Liverpool. Cât de ușor de convins va fi Arsenal?

Saka pare încântat să meargă la un club unde să lupte pentru trofee, iar perspectiva colaborării cu Klopp îl atrage în egală măsură. Totuși, e de așteptat ca Arsenal să nu se despartă prea ușor de tânărul lor star, mai ales că Arteta are acum o formație care pare de mare viitor.
Conform presei britanice, pentru ca Saka să ajungă pe Anfield, va fi nevoie de o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro. Lucru de înțeles în contextul în care cota de piață a puștiului de 20 de ani a ajuns deja la 65 de milioane, iar sezonul acesta e unul în care evoluează fantastic (5 goluri și 4 assisturi pentru "tunari", după ce a pierdut startul stagiunii din cauza unei accidentări).
Dacă mutarea se va concretiza, Liverpool ar bifa cel mai scump transfer din istoria sa. Momentan, recordul este deținut de Van Dijk, care a ajuns sub comanda lui Klopp pentru 84 de milioane de euro (cu tot cu bonusuri).
Bukayo Saka are contract cu Arsenal până în 2024, astfel că londonezii au toate motivele să țină la preț, mai ales că e vorba de interesul unei rivale.
Firmino, Salah și Mane mai au contract cu Liverpool până în vara lui 2023, astfel că aducerea unui fotbalist precum Saka ar oferi mai multă liniște, în condițiile în care negocierile pentru prelungirea contractelor cu cei 3 nu s-ar soluționa favorabil.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55