Articol scris de Evelin Gheorghiță (footballscouting.ro)
De la David Bentley la Carlos Vela și Jermaine Pennant, multe tinere talente i-au uimit pe fanii lui Arsenal cu abilitățile și dinamismul lor. Însă puțini au prezentat profesionalismul și forța mentală pe care Bukayo Saka o are de când a debutat la 17 ani într-un meci din Europa League la Poltava.
Poziția naturală a lui Saka este de aripă stânga. În sezonul de dinaintea debutului său la seniori a marcat 14 goluri și a oferit 12 pase decisive în 34 partide .O astfel de performanță a fost motivul promovării sale din echipa U-23.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
28/09/2021 LA 10:55

#Euroscout Bukayo Saka

Saka a profitat de șansa dată de Arteta

Acesta și-a demonstrat polivalența sub conducerea lui Mikel Arteta evoluând chiar ca fundaș stânga în locul accidentaților Tierney și Kolasinac, dar și pe partea dreapta a atacului.
Cu o viteză explosivă și un fler extraordinar a fost de multe ori scânteia care a luminat jocul Tunarilor. La doar 19 ani cota sa este deja de 40 milioane de euro, fiind în top 10 cei mai bine cotați jucători sub 20 ani.

Saka, golul carierei în Arsenal - Chelsea. Șut din altă galaxie expediat de puștiul "tunarilor"

Cu 5 goluri și 3 assisturi în acest sezon, în 22 de partide, Saka pare să fie o piesă din ce în ce mai importantă în angrenajul lui Arsenal.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

EUROSCOUT, a 25-a ediție, cu Evelin Gheorghiță

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
28/09/2021 LA 08:17
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55