Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, o nouă declarație spumoasă după victoria cu Wolves: "Vreți să vomit? Să fim serioși!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/01/2020 la 10:25 GMT+2

Liverpool a câștigat ultimul meci din Premier League, pe terenul lui Wolves, scor 2-1, și continuă marșul către titlu, cu un avans de 16 puncte față de locul secund. La finalul duelului, Jurgen Klopp a oferit o nouă declarație caracteristică, care a stârnit râsete printre reporteri.

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" s-au chinuit cu formația pregătită de Nuno Espirito Santo, deși au deschis scorul încă din minutul 8, când Jordan Henderson a trimis cu capul în vinclu, după un corner executat de Alexander-Arnold. Raul Jimenez a egalat imediat după pauză, la finalul unei curse impresioanante reușite de Adama Traore. Mexicanul a reluat minunat în plasă din fața porții, fără șanse pentru Alisson.
Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, dar Firmino a avut alte planuri. Cu 6 minute înainte de final, brazilianul a preluat excelent în interorul careului și a finalizat violent cu un șut la colțul lung, bifând a 22-a victorie a lui Liverpool din actualul sezon.
Liverpool's Brazilian midfielder Roberto Firmino (R) celebrates with teammates after he scores the team's second goal during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool

Klopp, o nouă declarație caracteristică

La finalul meciului, un reporter l-a întrebat pe Jurgen Klopp dacă se gândește la faptul că ar putea câștiga titlul și cu 6 înfrângeri înregistrate. Replica tehnicianului a venit imediat, în stilul său caracteristic:
"Să pierdem 6 meciuri? Vreți să vomit? Haideți să fim serioși."
Apoi, neamțul a continuat: "Vom vorbi despre titlu atunci când vom fi 100% siguri că l-am câștigat. Sincer, nu știu când a fost presiunea mai mare: anul trecut sau acum. Nu mai știu câte puncte avem față de locul 2, va trebui să întreb. Încerc să iau fiecare partidă în parte. Știu că jucăm 3 meciuri în 7 zile, ceea ce nu va fi deloc ușor."
Liverpool continuă seria fabuloasă din campionatul Angliei. "Cormoranii" sunt neînvinși în sezonul curent și se îndreaptă către primul titlu, după o pauză de 30 de ani.

Programul lui Liverpool:

  • Shrewsbury - Liverpool (26 ianuarie, Cupa Angliei)
  • West Ham - Liverpool (29 ianuarie, Premier League)
  • Liverpool - Southampton (1 februarie, Premier League)
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo