Liverpool şi Chelsea au oferit aseară un spectacol fantastic, cu 8 goluri, în ceea ce a reprezentat ultima partidă a "cormoranilor" pe Anfield în acest sezon.
Dacă Salah&Co au jucat doar pentru orgoliu, miza a fost una imensă pentru Chelsea, care luptă pentru un loc de Champions League. Înfrângerea cu 5-3 a fost greu de digerat pentru Lampard, care la un moment dat a părut că se contrează cu Jurgen Klopp, într-un moment în care arbitrul de rezervă a intervenit pentru a calma spiritele.
La final, tehnicianul de pe Stamford Bridge a explicat că nu a avut nimic de împărţit cu managerul campioanei, acesta încercând doar să le ia apărarea celor din stafful său. Lampard a fost extrem de deranjat de comentariile şi aroganţa celor de pe banca lui Liverpool.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 4 ORE
"Nu am avut nicio problemă cu Jurgen Klopp, şi-a condus echipa fantastic spre titlu. Am avut cu nişte oameni de pe banca de rezerve. E o linie subţire între câştigarea titlului - tot respectul pentru performanţa asta - şi aroganţă. Nu fiţi foarte aroganţi! A fost multă tensiune, dar asta şi pentru că partida a fost una plină de încărcătură emoţională pentru ambele echipe", a spus Lampard la final.

Lampard, despre Liverpool - Chelsea 5-3

În privinţa meciului propriu-zis, Lampard a fost extrem de nemulţumit de erorile pe fază defensivă, dar a încercat să aibă un discurs echilibrat, astfel încât jucătorii să nu fie afectaţi după o asemenea înfrângere. Asta pentru că pentru Chelsea urmează două adevărate finale: prima duminică, împotriva lui Wolves, în ultima etapă, "albaştrii" având nevoie de o victorie pentru a îşi asigura un loc în top 4 şi participarea în preliminariile Champions League.
"Am comis multe erori individuale, dar cred că am contribuit la un meci bun. La 4-3, am simţit că suntem din nou în meci. Ştim unde suntem şi ştiam că dacă vom comite greşeli împotriva unei formaţii ca Liverpool, acest lucru ne va costa scump. Dar au fost şi destule lucruri bune în jocul nostru. Mai avem două partide de jucat (n.r. Chelsea joacă şi în finala FA Cup, cu Arsenal), e important să rămânem uniţi pentru a termina sezonul aşa cum ne dorim", a mai spus tehnicianul lui Chelsea.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 6 ORE
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25