Dacă era vreun fan al lui Chelsea care să se teamă că Frank Lampard nu va lua decizii drastice, fiind abia în al 2-lea sezon ca antrenor, ei bine fostul jucător al lui Chelsea demonstrează că poate avea sânge rece și pe bancă.
Lampard a decis să renunțe la Michy Batshuayi, atacantul belgian nefiind folosit într-o partidă amicală contra celor de la Reading.

Nu va mai juca la Chelsea

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Transferat în 2016 de Chelsea de la Marseille, Batshuayi nu a reușit în vreun moment să se impună în echipa de start, nici cu Conte, nici cu Sarri, nici cu Lampard. Chelsea e hotărâtă să-l vândă, încercând să recupereze cât mai mult din cele 32 de milioane de lire plătite lui OM acum 4 ani.
Împrumutat în trecut la Borussia Dortmund, Valencia și Crystal Palace, Batshuayi a fost păstrat în acest sezon de Lampard la echipă, însă a fost titular într-un singur meci de Premier League și a strâns doar 226 de minute, marcând un gol.
Acum, englezii de la Mirror scriu că Batshuayi nu va mai fi folosit în acest sezon decât în cazul unor indisponibilități în lotul lui Frank Lampard. Pentru acesta, primele variante în atac sunt Tammy Abraham și Olivier Giroud.
Însă Batshuayi va fi vândut cu siguranță în perioada de transferuri în condițiile în care Chelsea este aproape să finalizeze transferul lui Timo Werner de la Leipzig. De asemenea, Lampard pregătește transferul unui fundaș.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12