The Telegraph anunță astăzi că Alexis Sanchez, Chris Smalling, Marcos Rojo, Phil Jones, Jesse Lingard și Diogo Dalot sunt fotbaliștii la care trupa de pe Old Trafford vrea să renunțe în perioada următoare. Se vor obține astfel sume importante, pe niște jucători care nu intră în vederile staffului tehnic, astfel încât "diavolii" vor putea să transfere noi fotbaliști pe posturile problemă. Se urmărește achiziționarea unui atacant de bandă, dar și a unui fundaș central de top.

Alexis Sanchez, bătăi de cap pentru United

Marea problemă e reprezentată de Alexis Sanchez, fotbalist împrumutat la Inter, care în sfârșit pare să se apropie cât de cât de forma care l-a consacrat. Ultimele evoluții ale sud-americanului au fost foarte bune, însă acesta e dispus să se transfere doar la un club care îi poate asigura salariul de 400.000 de lire/săptămână avut în prezent.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 5 ORE
Inter îl dorește și ar fi deschisă să îl cumpere definitiv, dar nu poate acoperi remunerația oferită de United. Nerazzurrii îi plătesc în prezent 175.000 de lire/săptămână, restul salariului fiind în continuare suportat de "diavoli". Chilianul mai are contract doi ani și jumătate cu formația de pe Old Trafford și va lua în considerare un transfer doar în măsura în care va avea garanții că va câștiga o sumă apropiată de ce are în prezent.
Cotele de piață ale jucătorilor pe care United speră să îi vândă în această vară:
  • Alexis Sanchez - 16 milioane de euro
  • Chris Smalling - 16 milioane de euro
  • Marcos Rojo - 8 milioane de euro
  • Phil Jones - 7 milioane de euro
  • Jesse Lingard - 17,5 milioane de euro
  • Diogo Dalot - 18 milioane de euro

Jadon Sancho rămâne o prioritate pentru United

Deși se părea că United a ieșit din cursa pentru Jadon Sancho, oficialii de pe "Teatrul Viselor" fiind dezamăgiți de faptul că Dortmund nu lasă deloc la preț, în cele din urmă englezii par dispuși să facă un efort financiar deosebit pentru achiziționarea tânărului atacant de bandă dreaptă.
În măsura în care se vor obține sume importante pe fotbaliștii de pe "lista neagră" (sumele de mai sus sunt cele prezentate de siteul de specialitate transfermarkt.de, dar cu siguranță că oficialii lui United speră să obțină mult mai mult), United va avea liciditățile necesare să aducă un fotbalist "world class".
Șefii "diavolilor" au în Greenwood, Rashford, Martial și Bruno Fernandes fotbaliști care pot evolua timp de 8-10 ani de acum înainte la cel mai înalt nivel, iar aducerea lui Sancho ar face ca echipa să se întărească și mai mult cu un fotbalist care poate ajuta United pe termen lung.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
IERI LA 18:03