Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Exact când Jorginho și Mateo Kovacic dezvoltaseră un parteneriat excelent la mijloc, italianul a luat al cincilea galben și este suspendat pentru meciul jucat de Chelsea împotriva lui Crystal Palace de la 14:30 în direct pe Eurosport 1. Jorginho a impresionat din nou etapa trecută la Watford cu o acuratețe a paselor de 90%. Șapte din cele 11 pase lungi și-au atins ținta, inclusiva una sublimă care a dus la deschiderea scorului de către Abraham. Astăzi italianul va lipsi, dar vestea bună pentru Lampard este că a revenit Kante, care a fost pe bancă marți la meciul cu Ajax.

Premier League / Matchday 12
Stamford Bridge / 09.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/11/2019 la 16:24 GMT+2


Live comment icon
Fluier final! A șasea victorie consecutivă pentru Chelsea, un succes care nu a venit chiar atât de ușor pe cât ar fi fost așteptat, însă după o partidă controlată de echipa lui Lampard.
88
Pentru fanii lui Chelsea care au nevoie de un nou wallpaper:
86
”Gary Cahill a câștigat mai multe trofee decât voi”, le cântă fanii lui Chelsea vizitatorilor.
83
Cifrele lui Tammy Abraham din acest sezon:
80
Șutul lui Tammy Abraham a fost deviat iar Pulisic a ajuns primul la el și după o lovitură de cap impecabilă a marcat golul doi al lui Chelsea, cel care liniștește apele pe Stamford Bridge. E al treilea meci la rând în care americanul înscrie.
78
Live comment icon
GOOOOL CHELSEA! Pulisic dublează avantajul gazdelor!
75
Partida s-a echilibrat cât de cât în ultimele minute, dar lui Palace îi este foarte greu să își creeze ocazii periculoase. Suntem aproape de un eveniment rar la meciurile lui Chelsea: o partidă fără gol primit.
67
Iată cei cinci fotbaliști englezi care au înscris peste 10 goluri pentru Chelsea într-un sezon de Premier League.
59
Pulisic a scos din joc doi adversari și a trimis un șut aproape impecabil, dar care a fost respins în ultima clipă de Guaita! Meciul s-a deschis total iar Chelsea este periculoasă aproape la fiecare fază.
53
Apărarea strânsă a lui Crystal Palace a fost desfăcută de o pasă sublimă a lui Willian care a ajuns la Abraham printre fundașii lui Palace.
52
Live comment icon
GOOOL Chelsea! Tammy Abraham deschide scorul!
50
Din tribune, Jorginho ține cont de unul dintre cele mai vechi sfaturi ale omenirii și mănâncă liniștit un măr. Se promovează un stil de viață sănătos pe Stamford Bridge.
48
Nu pare să fie meciul lui Tammy Abraham. Deși era în offside, tânărul englez a trimis o minge din tribune dintr-o poziție excelentă, la șase metri de poartă. E nevoie de mai multă claritate.
15:36
A început repriza a doua! Chelsea reia jocul de unde l-a lăsat în prima parte și reușește să ajungă în careu de la prima fază dar Pulisic pierde mingea, fiind înconjurat de trei fundași de la Palace.
15:29
Nicio ocazie creată de Abraham în prima repriză și doar trei pase reușite. Atacantul englez are nevoie de o susținere mai bună.
15:24
Iată statisticile primei reprize. Palace nu a reușit niciun șut pe poartă.
15:20
Live comment icon
Pauză pe Stamford Bridge. Se încheie o primă repriză cu o ocazie imensă a lui Chelsea! Willian trimite pe lângă poartă din șase metri! O primă parte controlată de Chelsea, dar echipa lui Lampard a fost din ce în ce mai puțin periculoasă pe măsură ce au trecut minutele iar ritmul de joc al meciului a scăzut treptat. Sperăm la o doua repriză mai intensă.
44
Live comment icon
Schimbare la Crystal Palace. Ward iese accidentat și este înlocuit cu Kelly.
39
Willian încearcă să îi trimită lui Emerson dar mingea este prea lungă. Aut de poartă.
38
Meciul s-a mai liniștit cu toate că Chelsea este în continuare echipa care controlează partida. Willian se pregătește să execute o nouă lovitură liberă.