Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ok, poate este puțin forțat, recunosc, dar realitatea este că Sheffield United vine la Londra cu cea mai bună defensivă din campionat și de pe locul șase. Tottenham de cealaltă parte este pe locul 11 cu doar trei victorii tot sezonul – ultima obținută în septembrie. Spurs vor fi fără Lloris, care tocmai s-a operat dar și fără Jan Vertonghen o piesă cheie a defensivei. Sheffield este neînvinsă de patru meciuri iar această serie ar putea continua și după etapa din weekend. Meciul va fi transmis în direct astăzi de la 17:00 pe Eurosport 1.

Premier League / Matchday 12
Stadionul Tottenham Hotspur / 09.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/11/2019 la 18:55 GMT+2


18:55
Final de meci! Tottennham nu reușește decât un egal, previzibil, pe teren propriu cu Sheffield. Situația devine din ce în ce mai dificilă pentru Pochettino.
92
Henderson scoate un șut năprasnic al lui Lucas Moura! Sheffield nu iese din propriul careu.
90
Șase minute de prelungire la Londra. Ne putem aștepta la un asalt al lui Tottenham, dacă vor putea.
79
GOOOOL SHEFFIELD UNITED! Baldwock aduce egalarea pentru oaspeți! E una meritată!
75
Southampton - Everton 1-2. Richarlison o readuce pe Everton în avantaj iar Marco Silva răsuflă ușurat. Deocamdată.
64
Trebuie să ne corectăm, că doar trăim în epoca VAR-ului. Scorul e în continuare 1-0 pentru Tottenham după ce golul egalizator a fost anulat pentru un offside mai mult decât milimetric.
60
GOOOOOL SHEFFIELD! Oaspeții egalează prin McGoldrick!
58
GOOOOL TOTTENHAM! Son deschide scorul la Londra!
56
Burnley face 3-0 cu West Ham, după reușita lui Westwood. Nu-s chiar vremuri bune pentru Pellegrini.
52
Mousset a făcut ce a vrut cu Davinson Sanchez în careu însă șutul său ulterior a trecut pe lângă poartă. Prima ocazie a reprizei aparține oaspeților.
50
Southampton a egalat-o pe Everton prin golul înscris de Danny Ings.
46
A început repriza a doua. Tottenham nu a reușit niciun șut pe poartă în prima repriză. Așteptăm mai multe de la echipa lui Pochettino în a doua parte.
17:49
PAUZĂ! Se încheie o repriză săracă în ocazii și destul de echilibrată, în care Sheffield a părut echipa mai periculoasă. Pochettino are motive de îngrijorare.
43
Newcastle a egalat-o pe Bournemouth prin golul americanului Yedlin. Este 1-1 pe St. James Park.
40
Zece minute mai târziu, scorul e tot 0-0, ploaia continuă iar ocaziile lipsesc cu desăvârșire. Previzibil, dar Tottenham are mari probleme în a desface apărarea lui Sheffield.
30
Sheffield United cu prima ocazie mare! Longstram șuteză puternic dar mingea lovește bara. Tottenham este înghesuită în propriul careu în aceste momente.
19
Tottenham a mai echilibrat din joc și a reușit câteva faze cursive. Rămâne de văzut dacă acest trend va continua și elevii lui Pochettino vor pune cu adevărat stăpânire pe meci.
15
Newcastle este condusă acasă de Bournemouth, după golul reușit de Harry Wilson.
14
Înapoi la Londra unde Eric Dier, care a luat galben practic la prima fază a meciului, continuă să se joace cu focul prin intrări destul de dure.
11
Burnley deshide scorul în meciul cu West Ham prin Ashley Barnes. Pasa proastă a echipei lui Pellegrini pare să continue.