Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iată echipa de start a celor de la Wolves

Premier League / Matchday 12
Molineux / 10.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/11/2019 la 17:53 GMT+2


17:54
Final de meci! Wolves obține o victorie meritată.
92
GOL ASTON VILLA! Trezeguet reduce din diferență.
84
Live comment icon
GOOOOL WOLVES! Jimenez face dubla și încheie socotelile pe Molineux. Clișeu dar adevărat: ocaziile se răzbună.
82
Viila continuă jocul excelent și ratează o nouă ocazie. Nuno Espirito Santo decide să îl scoată de pe teren pe Diogo Jota și să îl introducă pe Pedro Neto.
76
Aston Villa nu joacă neapărat cel mai strălucit fotbal, dar echipa lui Dean Smith nu știe să renunțe și e dispusă să lupte până la capăt. Villa pune presiune pe Wolves în aceste momente.
66
Exact în timp ce mă pregăteam să scriu că Manchester United se pregătește să irosească un nou meci în care a condus, Rashford a făcut 3-1.
64
Brighton înscrie pe Old Trafford prin Lewis Dunk și reduce din diferență.
53
Aston Villa a obținut primul corner al partidei abia în repriza a doua, ceea ce spune multe despre evoluția echipei lui Dean Smith de astăzi. Wolves pare să fi cedat oarecum inițiativa în acest debut de repriză, dar un contraatac tăios poate decide oricând meciul.
45+1
Neves știe să șuteze:
44
Șutul lui Neves a fost imparabil iar portughezul a demonstrat din nou cât de important este pentru echipa lui Nuno Espirito Santo. Gazdele au pus stăpânire pe joc.
40
Live comment icon
GOOOL WOLVES! Ruben Neves deschide scorul!
26
În sfârșit o fază coerentă de joc. Raul Jimenez a accelerat, a scos din joc doi adversari și a șutat periculos pe lângă poartă. Wolves trebuie să profite de acest tip de ocazii.
20
United își dublează avantajul pe Old Trafford prin autogolul lui Propper.
17
Manchester United deschide scorul în meciul cu Brighton prin Andreas Pereira.
14
După un început de partidă dominat de Wolves, Aston Villa a echilibrat situația însă fără să își creeze ocazii importante.
6
Început de coșmar pentru Aston Villa. După ce Tom Heaton s-a accidentat în această săptămână și înlocuitorul său iese accidentat după doar șase minute.
1
Fluier de start! A început partida.
15:41
Manchester United aliniază astăzi cu Brighton cel mai tânăr prim ”11” din acest sezon de Premier League, cu o medie de vârstă de 23 de ani și 350 de zile.
Molineux e pregătit:
15:30
Aston Villa se află pe locul 16 după 11 etape, însă echipa lui Dean Smith merita să fie mai sus. Din august, au pierdut doar cu Manchester City, Arsenal și Liverpool. De cealaltă parte, Wolves a câștigat acasă doar cu Watford în acest sezon. Dacă adăugăm oboseala inevitabilă a unui sezon cu Europa League pentru echipa lui Nuno Espirito Santo, observăm că Villa are șansa de a obține un rezultat mare pe Molineux