Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, la un pas să fie echipa perfectă! Ofertă pentru Nicolo Barella: bani + un jucător la schimb

Cristian Mihală

Publicat 20/06/2022 la 14:03 GMT+3

Liverpool vrea neapărat un mijlocaş central pentru viitorul sezon, iar Nicolo Barella pare să fie marele pariu al lui Jurgen Klopp. Mijlocaşul lui Inter ar putea să ajungă pe Anfield la schimb cu Naby Keita, "cormoranii" urmând să plătească şi o sumă importantă.

Inter Milan's Italian midfielder Nicolo Barella celebrates scoring his team's first goal during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Venezia at the Giuseppe-Meazza (San Siro) stadium in Milan on January 22, 2022. (Photo by Alberto PI

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă Manchester City l-a transferat pe Haaland, Liverpool are şanse bune să iasă mai bine decât "cetăţenii" după această fereastră de mercato. Klopp i-a înregimentat deja pe Darwin Nunez, Fabio Carvalho şi Calvin Ramsay, dar tehnicianul german de la cârma trupei de pe Anfield vrea neapărat un nou mijlocaş.
S-a zvonit că Winjaldum ar putea veni sub formă de împrumut, dar italienii lansează o ipoteză care ar face din Liverpool o echipă care să se apropie de perfecţiune. Concret, Nicolo Barella ar fi marele pariu al lui Klopp, mijlocaşul de 25 de ani al lui Inter fiind cotat în prezent la 70 de milioane de euro.

Nicolo Barella = Nabi Keita + bani

Evident, după ce au plătit 100 de milioane de euro pentru Darwin Nunez, "cormoranii" nu îşi vor permite să acopere o astfel de sumă, dar au găsit o variantă interesantă: să îl trimită pe Naby Keita, la schimb, în conturile nerazzurrilor urmând să intre şi o sumă importantă de bani.
În contextul în care Keita nu e punct fix în angrenajul lui Liverpool, acesta ar agrea să meargă la o echipă de top, unde să joace constant. Şi Barella e cu siguranţă interesat să ajungă la o formaţie unde să aibă şanse reale să lupte pentru Champions League, astfel că cheia mutării pare să fie la oficialii lui Inter. Suma de bani oferită de englezi ar putea să fie motivantă, în contextul în care nerazzurrrii negociază acum împrumutul lui Lukaku şi transferul lui Dybala, ambii cerând salarii foarte mari pentru posibilităţile actuale ale grupării de pe Giuseppe Meazza.
Barella e un mijlocaş box-to-box fantastic, printre cei mai buni din lume pe postul său. Italianul născut la Cagliari e un maestru al paselor decisive, reuşind 13 assisturi sezonul trecut pentru Inter, în 36 de partide jucate în campionat. Toţi mijlocaşii lui Liverpool nu au reuşit la un loc, stagiunea trecută, atâtea pase decisive, astfel că o astfel de mutare ar aduce cu siguranţă plus-valoare în locul lui Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo