Chiar dacă Manchester City l-a transferat pe Haaland, Liverpool are şanse bune să iasă mai bine decât "cetăţenii" după această fereastră de mercato. Klopp i-a înregimentat deja pe Darwin Nunez, Fabio Carvalho şi Calvin Ramsay, dar tehnicianul german de la cârma trupei de pe Anfield vrea neapărat un nou mijlocaş.
S-a zvonit că Winjaldum ar putea veni sub formă de împrumut, dar italienii lansează o ipoteză care ar face din Liverpool o echipă care să se apropie de perfecţiune. Concret, Nicolo Barella ar fi marele pariu al lui Klopp, mijlocaşul de 25 de ani al lui Inter fiind cotat în prezent la 70 de milioane de euro.

Nicolo Barella = Nabi Keita + bani

Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
ACUM 19 MINUTE
Evident, după ce au plătit 100 de milioane de euro pentru Darwin Nunez, "cormoranii" nu îşi vor permite să acopere o astfel de sumă, dar au găsit o variantă interesantă: să îl trimită pe Naby Keita, la schimb, în conturile nerazzurrilor urmând să intre şi o sumă importantă de bani.
În contextul în care Keita nu e punct fix în angrenajul lui Liverpool, acesta ar agrea să meargă la o echipă de top, unde să joace constant. Şi Barella e cu siguranţă interesat să ajungă la o formaţie unde să aibă şanse reale să lupte pentru Champions League, astfel că cheia mutării pare să fie la oficialii lui Inter. Suma de bani oferită de englezi ar putea să fie motivantă, în contextul în care nerazzurrrii negociază acum împrumutul lui Lukaku şi transferul lui Dybala, ambii cerând salarii foarte mari pentru posibilităţile actuale ale grupării de pe Giuseppe Meazza.
Barella e un mijlocaş box-to-box fantastic, printre cei mai buni din lume pe postul său. Italianul născut la Cagliari e un maestru al paselor decisive, reuşind 13 assisturi sezonul trecut pentru Inter, în 36 de partide jucate în campionat. Toţi mijlocaşii lui Liverpool nu au reuşit la un loc, stagiunea trecută, atâtea pase decisive, astfel că o astfel de mutare ar aduce cu siguranţă plus-valoare în locul lui Klopp.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
Premier League
Salah cere un salariu colosal pentru a rămâne la Liverpool, iar "Cormoranii" sunt gata să-l vândă
25/06/2022 LA 07:01