Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool speră să continue seria invincibilității la Bournemouth

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/12/2019 la 19:01 GMT+2

Liverpool a învins fără probleme la Bournemouth și a ajuns la 15 victorii din 16 posibile în acest sezon, fiind astfel din ce în ce mai aproape de primul titlu în 30 de ani. Tottenham a revenit după înfrângerea de pe Old Trafford și s-a impus cu 5-0 în fața lui Burnley la Londra.

salah

Credit imagine: Getty Images

Bournemouth - Liverpool 0-3

Min. 54. GOL LIVERPOOL! Mohamed Salah înscrie pentru cormorani iar meciul pare să fie decis deja. Continuă marșul spre titlu.
Min 44. GOL LIVERPOOL! Un călcâi al lui Salah îi pune mingea pe tavă lui Naby Keita iar mijlocașul lui Liverpool înscrie fără probleme.
Min 43. Jocul s-a calmat, însă Liverpool controlează fără probleme partida de când a înscris.
Min 35. GOL LIVERPOOL! Oxlade-Chamberlain deschide scorul pentru cormorani!
Min 34. Printre cei mai buni jucători ai lui Bournemouth în acest sezon, Nathan Ake, iese accidentat.
Min 20. Partida s-a mai echilibrat iar Bournemouth a reușit câteva faze în care ar fi putut pune probleme. Lipsește intensitatea caracteristică meciurilor lui Liverpool, însă de obicei elevii lui Klopp reușesc să învingă și în astfel de circumstanțe.
Min 10. Meciul nu este neapărat cel mai interesant. Liverpool controlează partida dar fără să fie periculoasă până acum. Klopp continuă să își odihnească pe rând jucătorii iar astăzi lipsesc Trent Alexander-Arnold și Mane.
Echipele de start
Liverpool (4-3-3): Alisson - Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson - Keita, Henderson, Milner - Oxlade-Chamberlain, Firmino, Salah
Bournemouth (4-4-2): Ramsdale - Francis, Mepham, Ake, Rico - Fraser, Lerma, Billing, Groeneveld - Callum WIlson, Solanke
Harry Wilson a înscris trei din ultimele patru goluri ale lui Bournemouth însă nu este eligibil pentru a juca împotriva lui Liverpool, fiind împrumutat de clubul de pe Anfield. Astfel, Fraser trebuie să își asume responsabilitatea și să se ridice la nivelul ocaziei. Internaționalul scoțian are al doilea cel mai mare număr de assisturi în Premier League sezonul trecut. Așadar, Fraser are capacitatea de a fi decisiv iar Bournemouth are nevoie ca el să joace la nivelul său cel mai bun.

Tottenham - Burnley 5-0

Min 82. Așadar o victorie confortabilă pentru Tottenham, exact de ce avea nevoie Mourinho. Tot în acest meci, în minutul 12 a fost ținut un moment de reculegere pentru fanul lui Spurs, Harley Watson, care a murit în această săptămână.
Min 74. Moussa Sissoko înscrie și face 5-0 pentru Tottenham!
Min 54. Nici vorbă de 3-2. Harry Kane face în schimb 4-0 iar Mourinho trebuie doar să spere acum că nu va fi 4-2.
Min 32. Son face 3-0 pentru Tottenham! Deci putem fi siguri de un 3-2 final?
Min 20. Tottenham domină copios partida și ratează ocazie după ocazie, Moussa Sissoko lovind chiar bara. Pare fix genul de partidă de care Mourinho avea nevoie după înfrângerea cu Manchester United.
Min 9. Lucas Moura dublează avantajul pentru echipa lui Mourinho.
Min 5. Harry Kane deschide scorul devreme pentru echipa lui Mourinho! Englezul a șutat imparabil de la peste 20 de metri.
Echipele de start
Tottenham Hotspur (4-2-3-1) Gazzaniga; Aurier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen; Sissoko, Dier; Lucas Moura, Alli, Son; Kane.
Burnley (4-4-2) Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters; Brady, Hendrick, Cork, McNeil, Rodriguez, Wood.
Pare greu de crezut, dar Mourinho a adus orice la Spurs dar nu siguranță defensivă. Fără greșeală, elevii săi au primit câte două goluri în fiecare din cele patru meciuri cu Mourinho pe bancă iar această situație nu are cum să nu îl îngrijoreze pe portughez. Meciul cu Burnley de sâmbătă pare însă ocazia perfectă pentru ca Tottenham să aibă o prestație foarte bună din punct de vedere defensiv, echipa lui Sean Dyche preferând să se apere în partidele cu echipele mari ale campionatului.

Watford - Crystal Palace 0-0

Watford va juca cu Crystal Palace, echipă în formă în Premier League, fără antrenor. E o propoziție care spune tot ce e de știut despre situația unei echipei care la un moment dat era dată printre favoritele la un loc de cupă europeană. Acum în schimb Watford este pe ultimul loc din Premier League, cu doar opt puncte acumulate după 15 etape. Nu se întrevede nimic bun la orizont iar clubul pare doar să se afunde spre Championship cu fiecare etapă care trece.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol